CityVisionMagazine

Fashion week report: 4 tendințe de copiat cu mai puțin de 200 lei

De la New York la Paris, cu escală la Milano, noile tendințe în materie de încălțăminte ne fac să anticipăm un sezon fără restricții de viață mondenă și călătorii. Dacă ești în căutarea unor variante pentru a nu investi sume importante într-o nouă garderobă, ești în bună companie.

Cum un suflu nou în garderobă ne-ar aduce cu siguranță zâmbetul pe buze, am întocmit împreună cu DEICHMANN un top al celor mai interesante tendințe de la Fashion Weeks. Toate sunt traduse la prețuri mai mult decât convenabile pentru a păși cu dreptul în sezonul cald!

Neon mules – varianta cu toc mic și vârf ascuțit aduce un aer effortless-chic tuturor rochiilor, fustelor și pantalonilor lejeri.

New entry: hello, ballerinas! Știm că ți-au lipsit și că abia așteptai să înlocuiești sneakerșii cu delicații balerini. Sezonul acesta se poartă piesele situate la granița dintre minimalism și glamour, adică modele simple din materiale prețioase și moi, accesorizate cu barete strălucitoare sau soșete flaușate. Noi am lăsa șosetele pentru fashion influencers și ne-am concentra pe stradă la varianta safe pe piciorul gol. A se purta cu rochii lungi, elegante, pantaloni scurți sau structurați, evazați, dar niciodată cu jeans skinny.

Square toe – cel mai nou trend pe care trebuie să îl experimentezi începând de acum! Influencerii și designerii sunt dependenți de noua geometrie și, în curând, noi toți dacă alegem pumps cu vârf pătrat sau loafers din piele întoarsă, tot cu vârf pătrat, bineînțeles. Și da, îi poți purta cu șosete. Pentru ieșirile elegante, sandalele square toes în culori puternice vor forma un contrast sexy cu fustele mini, un alt must-have al sezonului cald în 2022.

Mocasinii – dacă până acum i-ai evitat deoarece ne-am obișnuit să trecem de la bocanci direct la sandale, anul acesta designerii ne asigură ca acest model masculin va deveni un icon chiar și atunci când temperaturile vor crește. Alege un model azuriu deschis sau fistic pentru a resuscita stilistic toate ținutele monocrome care așteaptă în dulap ocazia pentru a ieși din anonimat.

Toate cele 4 modele cât și multe altele sunt disponibile deja în magazinele DEICHMANN din țară și online pe www.deichmann.com