CityVisionMagazine

EUPHORIA SKINCARE: OBȚINE RUTINA DE FRUMUSEȚE DE LA 4 DIMINEAȚA A LUI CASSIE ÎN DOAR 90 DE SECUNDE CU FOREO

Dacă ești fan Euphoria, ai venit la locul potrivit! Vrei să obții pielea impecabilă a lui Cassie Howard fără să-ți setezi alarma la prima oră? Poți obține același ten ferm și luminos în doar 90 de secunde cu dispozitivul iconic BEAR de la FOREO. Acest dispozitiv cu microcurent folosește pulsațiile T-Sonic pentru a sculpta și contura mușchii feței pentru un lifting non-invaziv.

Dacă nu ești familiarizată cu serialul de succes, Cassie (interpretată de Sydney Sweeney) începe să se trezească la 4 dimineața în fiecare zi pentru a urma un regim intens de frumusețe, în speranța de a-i atrage atenția sportivului Nate Jacobs. Rutina extinsă de îngrijire a pielii începe cu instrumente de masaj facial și se termină cu o mulțime de serumuri. BEAR de la FOREO combinat cu SERUM abordează semnele îmbătrânirii, dând pielii tale un plus de strălucire și reducând liniile fine și ridurile în doar 90 de secunde, după care îți poți începe ziua cu succes (sau să mergi la școală, ca în cazul lui Cassie).

BEAR trebuie folosit pe pielea curată după aplicarea unui strat conductiv de SERUM SERUM SERUM pe bază de apă, pentru a ghida microcurentul pe suprafața pielii. Dispunând de un sistem anti-șoc, făcându-l cel mai sigur dispozitiv cu microcurent disponibil pe piață, BEAR măsoară rezistența pielii la electricitate și ajustează microcurentul în intensitatea aleasă de tine pentru siguranță și confort maxim.

Acest dispozitiv cu microcurent este un dispozitiv de tonifiere completă a feței, aprobat de FDA, cu microcurenți avansați, care ajută la reducerea aspectului liniilor fine, a ridurilor și a pielii lăsate. Oferă cinci intensități de microcurent pentru o rutină de îngrijire a pielii complet personalizată, în timp ce pulsațiile T-Sonic™ energizează pielea pentru un tratament facial stimulant ce-i redă fermitatea și elasticitatea, ajutând totodată la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire.

Dacă nu esti familiarizată cu microcurentul, gândește-te la el ca la un antrenament zilnic pentru fața ta, cu pauze între acestea pentru a lăsa mușchii să se recupereze. Depinde de tine dacă preferi să faci tratamentul dimineața sau seara. Însă, în orice caz, BEAR îți va oferi rezultate vizibile și de lungă durată atunci când utilizezi dispozitivul în mod constant, pe o perioadă lungă de timp. Ceea ce vei observa cu siguranță este reducerea ridurilor, o piele tonifiată și o strălucire naturală sau, pur și simplu, un lifting complet non-invaziv. Suntem siguri că și Cassie aprobă!

În plus, ți-am pregătit o ofertă de ultimă oră împreună cu Notino, pentru a susține produsele noastre eroice (BEAR, UFO 2, LUNA 3 și LUNA 3 plus). Oferta este valabilă în perioada 21 – 27 martie 2022, pe notino.ro