CityVisionMagazine

Coafuri vazute la Milano Fashion Week 2022

La Fashion Week de la Milano, hairstylist-ul de top de la Maria Nila, Lucio Ocria, a fost directorul artistic pentru show-ul AC9 AW22, unde a creat toate look-urile împreună cu gama Maria Nila Style & Finish.

La ce să te aștepți?

Am intrat în culise pentru a vorbi despre cele mai recente tendințe și despre ce urmează în 2022. În ultimii ani, multe coafuri și tendințe diferite au devenit din nou populare. Pe parcursul anului 2021 am văzut că bretonul, precum și tunsoarea wolf cut au fost în tendințe, dar care este atracția principală în materie de tunsori in 2022?

Lucio Ocria este un stylist creativ cu multă pasiune: ‘’pasiunea mea a luat viată în mintea mea și s-a dus la inimă, iar astăzi găsesc inspirație peste tot’’. Inspirația pentru look-urile de la show-ul AC9 AW22 a venit din modul în care arată părul a doua sau a treia zi după spălare, oferind părului un aspect effortless, cu o structură și o fixare naturală.

Conceptul show-ului a fost bazat pe o poveste în care o fată tocmai s-a trezit și a fugit de acasă, nu a avut timp să-și coafeze părul sau să aducă ceva cu ea, părul este încă murdar și dezordonat, dar frumusețea ei este fără efort, la fel și părul. Dacă vrei să te reinventezi și să găsești o nouă inspirație pentru următoarea ta coafură, continuă să citești.

Recreează Look-ul

Look-urile prezentate la show-ul AC9 AW22 au fost vibrante, fermecătoare și versatile, cu multe texturi naturale, care îți oferă libertatea de a te exprima. Toate produsele folosite sunt 100% vegane, prietenoase cu animalele și realizate cu ambalaje compensate climatic.

Coafuri fără efort și straturi lungi

Straturile lungi cu volum sunt foarte solicitate pentru a da viață părului. Vrei să ai un look fără efort, dar să ai parte în același timp și de o coafură pusă la punct?

Produsul recomandat – Styling Spray-ul de la Maria Nila, un produs popular cu o fixare lejeră pentru a menține starea naturală a parului, dar ținută sub control. Spray-ul de styling de la Maria Nila conține un complex Color Guard care îți protejează părul de radicalii liberi și radiațiile UV, lăsând părul cu un parfum subtil de vanilie, nectar și magnolie.

Pentru a obține un look de plajă

Salty Mist este alternativa perfectă dacă dorești un aspect lejer, ca după plajă, potrivit atât pentru părul mai lung, cât și pentru cel mai scurt.

Produsul recomandat – Salty Mist de la Maria Nila este un spray cu textură hrănitoare, cu o fixare ușoară, care oferă un look lejer, ca după plajă, și adaugă volum. Salty Mist are un parfum fructat de bergamotă și trandafir bulgar. Pentru a finaliza look-ul, este recomandat să folosești un difuzor pentru a oferi părului textură în plus, bucle lejere și un look de vis.

Fata cool, lipsită de griji

Buclele lungi și definite au fost o altă tendință remarcabilă în acest sezon, cu cărare pe mijloc pentru acea atitudine de fată cool, fără griji.

Produsul recomandat – Pentru a menține părul neted și hidratat, stiliștii au folosit Cream Heat Spray de la Maria Nila pentru a proteja părul de deteriorare. Crema de styling de la Maria Nila este perfectă pentru a menține părul neted, dar și pentru a ține șuvițele de tip baby hair sub control.

Menține-l moale

A avea un păr moale și sănătos este un obiectiv de frumusețe. Oamenii se luptă cu părul uscat și fragil, alții caută modalități de a-și menține textura moale.

Produsul recomandat – True Soft Argan Oil catifelează, hidratează și reduce firele rebele, oferindu-ți un rezultat elegant. Designerii cer look-uri mai complexe în timpul iernii și acum, la timp pentru primăvară, vedem o dorință pentru rădăcini mai grase, stiluri controlate și nu prea mult volum.

De unde să te inspiri anul acesta?

Maria Nila l-a întrebat pe Lucio unde își găsește inspirația. Lucio afirmă: „Peste tot – filme, artă, muzee și cea mai recentă inspirație a mea a fost de la Euphoria, în special de la Jules, ea este o mare inspirație.”Am dori să mulțumim AC9 pentru că ne-a permis să facem parte din show-ul lor minunat. Lucio Ocria și Glow Hair & Beyond pentru că au fost ambasadorii noștri și au creat toate stilurile uimitoare.

Produsele Maria Nila se găsesc exclusiv în magazinele Xpert Beauty și pe

www.xpertbeauty.ro