CityVisionMagazine

Catalin Ionut, nominalizat la Gala Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2022

Catalin Ionut, unul dintre cei mai urmariti si apreciati TikTokeri romani, a fost nominalizat la Gala Nickleodeon Kids’ Choice Awards 2022, ce va avea loc pe 9 aprilie 2022, la categoria “Cel mai iubit star romanesc”.

Catalin Ionut, cunoscut in comunitatea sa drept @z.catalinionut, este unul dintre cei mai apreciati creatori de continut in limba romana pe TikTok, unde a adunat mai bine de 2.2 milioane de urmaritori.

Catalin posteaza in mod constant continut din categoria Comedy/Fun/Entertainment inca din 2019, iar sketchurile sale insumeaza aproape 69 de milioane de likes pana in prezent, numai pe TikTok.

In acelasi timp, Catalin activeaza pe Instagram si Youtube, unde a reusit sa stranga, de asemenea, o comunitate impresionanta si sa devina una dintre cele mai proeminete voci ale generatiei young.

Nominalizarea lui Catalin la Gala Nickleodeon Kids’ Choice Awards 2022, categoria “Cel mai iubit star romanesc” vine ca o confirmare a muncii sale si a impactului pe care continutul creat de aceasta il are asupra comunitatii sale.

Gala va putea fi urmarita de telespectatorii din Romania pe Nickleoden, pe 13 aprilie, de la orele 19:30, si in reluare, pe 14 aprilie (ora 09:30) sau 16 aprilie (ora 17:45).

Fanii din Romania isi pot vota preferatii, inclusiv pe Catalin, pana la data de 9 aprilie 2022: https://kca.nickelodeon.ro/voteaza/

Despre Catalin Ionut

Catalin este unul dintre cei mai iubiți creatori de pe TikTok-ul românesc. Are 21 de ani, este pasionat de entertainment si, nu in urma cu mult timp, a inceput sa exploreze si sfera fashion, in special street style. Cu ajutorul platformelor pe care activeaza, Catalin incearca sa aduca un zambet pe buzele urmaritorilor sai, dar pe langa mult apreciatul continut amuzant, el abordeaza si subiecte serioase si diferite cauze sociale pe care le sustine.