CityVisionMagazine

Beneficiile canabisului asupra părului

În ultima perioadă, ingredientele din Cannabis Sativa au devenit din ce în ce mai populare, beneficiile acestora fiind tot mai recunoscute. Din punct de vedere al sănătății generale, ingredientele din Cannabis Sativa au o mulțime de beneficii asupra sănătății precum ameliorarea depresiei, anxietății, durerilor și afecțiunilor inflamatorii ale pielii. De asemenea, este important de menționat că efectele benefice ale ingredientelor din Cannabis Sativa au loc fără a induce stările psihoactive specifice pentru THC (tetrahydrocannabinol).

Pe lângă beneficiile enumerate anterior, ingredientele din Cannabis Sativa sunt apreciate și în domeniul beauty. Mai ales pentru păr, deoarece ajută la hidratarea și îngrijirea părului.  Mai exact, produsele ce au la bază ingredientele specifice ale acestei plante au următoarele beneficii:

Dacă părul tău a devenit uscat și lipsit de vitalitate, firele de păr sunt fragile iar aspectul părului nu este cel dorit, poți alege produse specifice cu ingrediente ce ajută la hidratarea, îngrijirea și repararea părului. Astfel de produse sunt cele de la MOOD, din gama Veggie Relaxing, ce au la bază ulei de cânepă și ingrediente din Cannabis Sativa cu proprietăți antioxidante.

Gama Veggie Relaxing ce conține șampon, balsam și leave-in și este potrivită pentru toate tipurile de păr, având efecte benefice asupra scalpului și părului –  hidratează, hrănește și îngrijește. Produsele din această gamă a brandului MOOD, Veggie Relaxing Shampoo, Veggie Relaxing Conditioner, Veggie Relaxing Milk curăță blând, descurcă părul și hidratează fără să altereze echilibrul natural al scalpului. De asemenea, produsele MOOD lasă părul moale și oferă maleabilitate, fiind soluția perfectă pentru părul uscat și lipsit de strălucire.