CityVisionMagazine

Tratamentul Luminoil cu acid hialuronic – secretul unui păr hidratat și strălucitor

Tratamentul Luminoil cu acid hialuronic – secretul unui păr hidratat și strălucitor

Cu toții știm că un păr uscat și poros necesită o atenție mai mare și un ritual de îngrijire cu produse atent selecționate. Deși există numeroase tratamente naturiste pentru un păr strălucitor și mătăsos, nu toate oferă rezultatele mult dorite. Acidul Hialuronic poate ajuta semnificativ la tratarea firului de păr și a scalpului și la obținerea unor rezultate spectaculoase – un păr extrem de hidratat, strălucitor și un scalp sănătos.

Beneficiile utilizării Acidului Hialuronic în îngrijirea părului:

Astfel că, un tratament cu acid hialuronic este secretul unui păr strălucitor, mătăsos și hidratat. În materialul de astăzi, îți prezentăm un tratament expres de la ELGON, ce redă strălucirea și vitalitatea părului și poate fi făcut atât la salon, cât și acasă:

Cel mai inovator tratament pentru restructurarea firului de păr, de la ELGON – Tratamentul Luminoil.

Este soluția pentru tratarea părului degradat, deteriorat, lipsit de vitalitate. Acest tratament restabilește echilibrul și reface structura firului de păr, cu ajutorul elementului cheie în regenerarea țesuturilor – acidul hialuronic.

Tratamentul în 4 pași conține:

Re-animation Shampoo

Șampon reparator ideal pentru părul deteriorat, uscat și poros. Curăță, reface structura firului de păr deteriorat de tratamentele termice sau vopsire. Datorită formulei cu keratină și vitamina B5, redă elasticitatea părului și îl lasă ușor de pieptănat.

Spuma-Tratament Luminoil Instant Synergy

Spumă inovatoare ce reprezintă un tratament expres reparator. Ajută la restructurarea fibrei capilare, la hidratarea și protejarea firului de păr. Este ideală pentru toate tipurile de păr, în special pentru cel uscat și tratat chimic. 

Masca Re-animation Pack

Mască reparatoare ideală pentru părul poros, uscat și degradat. Hidratează în profunzime, repară și fortifică firul de păr. Protejează și fixează culoarea părului vopsit.

Spuma leave in – Luminoil Moisture Boost

Tratament expres pentru hidratare sub forma de spumă leave-in, ideal pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel uscat. Acționează ca un boost de strălucire, restabilește echilibrul și reface structura firului de păr înca de la prima utilizare.

Pașii tratamentului:

Pasul 1: Se aplică Re-animation Shampoo pe tot părul. Se masează și se clătește bine produsul.


Pasul 2: După șamponare, se aplică pe lungimi, fără a se agita tubul spuma-tratament Luminoil Instant Synergy. Se clătește bine produsul.


Pasul 3: Se aplică apoi masca tratament Re-animation Pack pe lungimi. Se clătește bine produsul.


Pasul 4: Ca ultim pas, se aplică spuma leave in Luminoil Moisture Boost, înainte de coafat. Produsul nu se clătește.

Intră pe site-ul Beauty One pentru a încerca și tu tratamentul de regenerare și restructurare a firului de păr Luminoil, de la ELGON!