CityVisionMagazine

Compania fondată de Jean Valvis, AQUA Carpatica, a reușit să trimită către Odesa primul camion cu apă minerală, anunță compania într-un comunicat de presă

Compania fondată de Jean Valvis, AQUA Carpatica, a reușit să trimită către Odesa primul camion cu apă minerală, anunță compania într-un comunicat de presă.

”Cu ajutorul autorităților române din Suceava, precum și prin intervenția determinantă a Consulului General al Romaniei la Odesa, domnul Tiberiu Șarpe, Jean Valvis a intrat în legatură cu primarul Odesei, Gennadiy TRUKHANOV și a organizat primirea primului camion ucrainean la granița de la Isaccea.

Mulțumim cu această ocazie domnului Păun Rohovei, reprezentantul oficial al Ucrainei în România, domnului primar al localității Isaccea, Anastase Moraru și domnului Volodymyr Vasyliev, soferul autocamionului ucrainean, care, în ciuda vârstei de peste 60 de ani, a ales să se implice activ.

Astfel a fost posibil primul transport umanitar către Odesa, realizat din regiunea Deltei Dunării (Tulcea și Isaccea), iar bunurile sunt acum pe teritoriul Ucraniei spre beneficiul locuitorilor Odesei.

Cu această ocazie, primarul Odesei a adresat un mesaj călduros de mulțumire tuturor românilor pentru solidaritatea lor excepțională și reamintind legăturile strânse între cele două popoare” se mai arată în comunicatul de presă.

Vezi și AQUA Carpatica asigură necesarul de apă pentru spitalele de boli infecțioase din țară

De la începutul războiului în Ucraina, compania Aqua Carpatica a reușit să trimită peste 100 de paleți cu apă către zonele de conflict. 

Antreprenorul s-a arătat oripilat de un ”fenomen inadmisibil pentru secolul XXI, decesul unei fetițe deshidratate la un adăpost din Mariupol”.

”AQUA Carpatica continuă să sprijine acțiunile umanitare și să încurajeze toate gesturile de solidaritate în sprijinul ucrainenilor. Pacea, bunăstarea, solidaritatea și libertatea sunt valorile în care credem cu tărie și pe care le susținem prin toate acțiunile pe care le desfășurăm în măsura posibilităților pe care le avem la dispoziție.

Solidaritatea ne aduce împreună cetățeni, instituții, asociații, ONG-uri, companii private, iar acest lucru ni se pare necesar și firesc. Salutăm toate aceste inițiative și îi felicităm pe toți cei care au ales să se implice și să dea un nou sens cuvântului ”ÎMPREUNĂ”. Sperăm din tot sufletul că violența și suferința să fie oprite cât de curând și să avem PACE în vecinătatea noastră” declară Valvis.