CityVisionMagazine

Îngrijire premium pentru un ten mai sănătos

După doi ani de restricții, perioade lungi de work from home și nelipsita mască de protecție, odată cu venirea primăverii ne putem bucura și de produsele de machiaj pe care poate că le-am ignorat sau le-am trecut pe planul secund. Așa că avem nevoie ca tenul nostru să radieze de sănătate și să fie pregătit așa cum se cuvine pentru razele timide ale soarelui. Pe lângă obișnuita cremă cu SPF, care este obligatorie, ar trebui să acordăm o atenție sporită rutinei noastre de frumusețe. Ce produse sunt la modă? Ce e indicat pentru tipul nostru de ten? Primul pas este să ne documentăm corect, apoi să testăm și să alegem ce ni se potrivește.

Ați auzit de produsele cosmetice pe bază de aur? Să aflăm ce este aurul coloidal, de fapt.

Aurul coloidal este un supliment care ajută la menținerea sănătății și vitalității organismului nostru. În Egiptul antic, aurul era utilizat în diverse elixir-uri pentru purificarea trupului, a minții și a spiritului. De asemenea, se credea că ajută la activarea energiei din corp și încetinirea procesului de îmbătrânire.

Aurul lichid a fost inventat în 1857 de Michael Faraday, un chimist englez. Era cunoscut și sub denumirea de aur activat. De atunci, aurului lichid i s-au atribuit foarte multe utilizări, devenind foarte popular în secolul al XIX-lea. Astăzi, aurului coloidal este utilizat în tratarea depresiei și a dependenței de cofeină, alcool sau tutun, pentru energizarea organismului, pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului sau pentru ameliorarea unor afecțiuni ale pielii.

Acest supliment alimentar conține nanoparticule de aur de 24 de carate și are o puritate minimă de 99,99%, în apa distilată ultra-pură. Cremele care conțin acest ingredient sunt indicate pentru îngrijirea feței, gâtului și a decolteului, unde pielea este mai afectată de procesul de îmbătrânire.

O piele ce radiază de sănătate

Pielea noastră este agresată extern de foarte mulți factori, unii dintre cei mai frecvenți sunt: expunerea la soare, hidratarea necorespunzătoare și obiceiurile alimentare nesănătoase. Toți acești factori au un cuvânt de spus în modul în care arată tenul nostru și pielea în general, de aceea este indicat să ne documentăm mai mult și să alegem tot ce e mai bun pentru noi. Mai ales după această perioadă de pandemie.

După o lungă documentare, am ales să testez produsele cosmetice Momirov Cosmetics, brandul românesc care a cucerit inimile atâtor femei. Rutina de îngrijire a pielii conține produsele esențiale pentru o piele ce radiază de sănătate:

·        Spumă de curățare cu aur coloidal 24k – conține acid hialuronic, micele, glicerină, alantoină și oferă o curățare profundă, dar delicată tenului. Este un produs excelent pentru reglarea sebumului fără a usca / irita pielea. În plus, nu conține materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi și parfum ori coloranți. E perfectă pentru rutina zilnică de îngrijire, oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor, elimină impuritățile și machiajul și mai ales, nu irită tenul sau ochii;

·        Exfoliant cu aur coloidal 24k– exfoliantul facial este perfect pentru curățarea profundă a tenului. Odată cu exfolierea tenului, sunt îndepărtate celulele moarte și impuritățile, porii rămânând curați. Produsul reduce rugozitatea suprafeței pielii, estompează ridurile și liniile fine, regenerează și catifelează pielea, are efect calmant și oferă luminozitate tenului. Prin utilizarea constantă, tenul își îmbunătățește aspectul datorită eliminării impurităților și a celulelor moarte, se reglează secreția de sebum, iar pielea respiră mai bine;

·        Cremă cu aur coloidal 24k și acid hialuronic – este o cremă hidratantă, ce are un efect antirid, cu concentrație mare de acid hialuronic și aur 24k. Hidratează intens pielea și o protejează împotriva radicalilor liberi. Mixul de ingrediente previne apariția ridurilor și le estompează pe cele existente. Folosind-o cu regularitate, tenul devine mai luminos și mai ferm. Conține ulei de jojoba, ulei din sâmburi de struguri, alantoină, vitamina C și vitamina E;

·        Serum facial cu aur 24k și 7% acid hialuronic– este un serum care catifelează pielea datorită formulei îmbogățite cu particule de aur. Efectul de hidratare apare la doar câteva minute de la utilizare, iar la folosirea îndelungată se observă estomparea liniilor fine și a imperfecțiunilor pielii. Mixul de ingrediente este ideal pentru îngrijirea feței și hidratarea acesteia, fiind un produs ce se absoarbe imediat în piele, lăsând-o puternic hidratată. Conține vitamina C și extract de viță-de-vie. Se folosește în fiecare dimineață și seara pe tenul curat.

Știați că odată cu trecerea anilor acidul hialuronic scade din piele? Este important ca serum-urile și cremele pe care le folosim să conțină acest ingredient esențial. După o săptămână de utilizare, am observat că tenul arată mult mai bine, iar pielea este mult mai fermă, mai hidratată, recăpătându-și elasticitatea. În plus, astfel de produse diminuează apariția ridurilor și uniformizează aspectul pielii.

Produsele sunt disponibile atât pe site-ul brandului: https://momirov.ro , cât și pe https://www.douglas.ro.