CityVisionMagazine

Întâmpină primăvara cu cele mai feminine topuri Levi’s

Luna martie este un sinonim al schimbării anotimpului, unde frigul iernii este înlocuit de căldura primăverii, iar nuanțele vibrante si pastelate spun adio celor neutre. A venit momentul ca ținutele noastre să prindă viață prin prisma multitudinii de culori ce par sa acapareze trendurile anului 2022, motiv pentru care colecția de primăvară/vară de la Levi’s surprinde cele mai feminine modele de topuri care vor deveni cu ușurintă vedetele outfit-urilor tale din acest sezon.

Când spunem primăvară, ne gândim la topuri colorate, cu modele înflorate. Posibilitățile pe care aceste tipuri de bluze versatile ți le oferă sunt nelimitate, fiind elementul perfect pentru a oferi un efect feminin unei ținute casual, atunci când e asociată unei perechi de blugi, dar care poate fi dusă la alt nivel atunci când ținutei i se adaugă, de exemplu, o fustă și o pereche de pantofi cu toc. Astfel, outfit-ul se transformă cu ușurință în unul elegant datorită combinației de texturi și modele.

Deși culorile sunt omniprezente în ținutele fashionistelor, nu putem renunța complet la elementele monocrome care îți dau ocazia de a le integra cu succes atunci când vrei să pui accentul pe accesorii pline de culoare. Orice garderobă are nevoie de piese basic care să reprezinte lipiciul ce consolidează ținutele, însă sunt binevenite modele cu detalii ce le scot din anonimat, fie ele reprezentate de cusături atipice, mâneci largi sau bufante, materiale fluide sau din denim, așa cum se regăsesc în noua colecție Levi’s.

Croieli atemporale, modele oversized sau cambrate, imprimeuri florale, mâneci bufante și largi, acestea sunt elementele care par să se regăsească în tendințele anului 2022, toate privite prin lentile pline de culoare, care vor capta cu siguranță toate privirile indiferent de ocazie. Adu primăvara în garderoba ta și descoperă topurile feminine în magazinele Levi’s.