CityVisionMagazine

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 11 Martie

PARIS, ARONDISMENTUL 13 ( N15 )

PREMIERĂ CINEPLEXX BĂNEASA: 11 martie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama
DISTRIBUȚIEMakita Samba, Noémie Merlant, Lucie Zhang, Jehnny Beth, Camille Leon-Fucien

SINOPSIS:

Émilie îl cunoaște pe Camille, care e atras de Nora, care la rândul ei o cunoaște pe Amber. Trei fete și un băiat. Sunt prieteni, uneori iubiți, iar cel mai adesea sunt și una, și alta.

PROGRAM: 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3HUUNm7

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL ( AG )

AVANPREMIERĂ: 12 martie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D
GEN: Concert
DISTRIBUȚIEBTS

SINOPSIS:

„BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL”, un spectacol transmis în direct pentru ca trupa BTS și ARMY să danseze împreună.

Veniți alături de noi, BTS și ARMY devin din nou una cu muzica și dansul în acest concert live de neratat, transmis de la Seul în cinematografele din întreaga lume! „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE” este cel mai recent turneu mondial al trupei pop a secolului 21 – BTS. Spectacolul incendiar este plin de momente intense și vor fi interpretate cele mai de succes cântece ale trupei, lansate de-a lungul carierei lor incredibile. Cele patru concerte sustinute anterior în Los Angeles au fost văzute de aproximativ 813.000 de oameni și au fost sold-out, devenind unele dintre cele mai de succes evenimente din 2021. Nu rata „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: TRANSMIS ÎN DIRECT” și hai să-i vezi pe RM , Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook pe marele ecran de cinema, într-un spectacol unic, doar sâmbătă, 12 martie. Noi nu avem nevoie de permisiunea de a dansa

PROGRAM: 2D: https://bit.ly/35eQtjV

ROȘU APRINS ( AG )

PREMIERĂ: 11 martie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară, 3D dublat în limba română
GEN: Comedie, Animație, Aventură
DISTRIBUȚIERosalie Chiang, Sandra Oh, James Hong, Sasha Roiz, Jordan Fisher, Maitreyi Ramakrishnan, Ava Morse, Orion Lee

SINOPSIS:

Roșu aprins o prezintă pe Mei Lee, o tânără încrezătoare, ciudățică, în vârstă de 13 ani, care trebuie să se împartă între viața haotică de adolescentă și cea de fată cuminte a mamei. Ming, mama ei protectoare, chiar ușor dominatoare, nu este niciodată prea departe de fiica ei – o realitate cu care Mei nu se împacă deloc. Și, de parcă toate schimbările adolescenței nu ar fi fost suficiente, ori de câte ori devine prea entuziasmată (ceea ce se întâmplă ÎNCONTINUU), tânăra se transformă într-un uriaș panda roșu.

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3MBsn3X

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3tKL78L

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.