CityVisionMagazine

Zilele de weekend poartă aroma… copilăriei

Vă mai aduceți aminte de aroma prăjiturilor din copilărie? Cornulețele cu gem, negresele, crema de zahăr ars, plăcinta cu mere, salamul de biscuiți și găluștele cu prune trezesc sentimente de nostalgie pură. Ori de câte ori ne era poftă, bunica își punea șorțul de bucătărie, scotea ustensilele necesare și ingredientele magice, iar noi, nepoții, o priveam fascinați cum prepară o prăjitură delicioasă. Din dorința de a evoca aceste amintiri, am scos de la naftalină cărțile de bucate ale bunicii și m-am pus pe treabă. Așa am descoperit site-ul https://aromesiesente.ro, care oferă o gamă de peste 100 de arome şi esențe alimentare.

Viața oricăreia dintre noi poate fi reconstituită din arome ce ne-au învăluit simțurile la un anumit moment dat în trecutul nostru… pornind de la miresmele copilăriei, prăjituri făcute alături de mamele noastre, cozonacii de la bunica, mirosul primei zile de școală, de frunze uscate cu soare blând, auriu, de toamnă, cu emoția descoperirii primei bănci din sala de clasă, castanele culese apoi în fiecare an în drum spre școală și pitite în vreun buzunar, parfumul învățătoarei, prima tabără cu aroma de vară toridă. Pentru mine, aromele intense ale esențelor alimentare evocă amintiri de neuitat.

Aromele, esențele sau emulsiile alimentare sunt alegerea ideală pentru a da gust și parfum prăjiturilor, torturilor sau cremelor.

Arome şi Esente este un site dedicat celor ce-şi doresc un plus de savoare în viaţa lor, întrucât oferă o gamă de peste 100 de repere de arome şi esenţe alimentare şi nu numai. În portofoliul lor se mai găsesc coloranţi alimentari şi prăfoase: zahăr vanilinat, zahăr pudră, praf de copt, vanilină.

„Suntem dedicați dezvoltării de noi produse pentru domeniul alimentar, precum și îmbunătățirii aromelor deja existente, iar mai presus de toate atenția este îndreptată spre client de aceea oferim posibilitatea de creare a unor produse personalizate”, este mesajul care te întâmpină pe site-ul lor.

Unde îi găsiți?