CityVisionMagazine

Ce poți face la Sovata primăvara?

După zile lungi, reci și întunecate, cine nu așteaptă primăvara? De altfel, primăvara este anotimpul, prin excelență, care marchează momentul renașterii și al trezirii naturii. Aceasta se dezvăluie odată cu revenirea la viață a plantelor, florilor și animalelor.

Sovata este o stațiune care nu are nevoie de un anotimp anume pentru a fi vizitată, dar primăvara, parcă invitația este mult mai ademenitoare. Soarele blând care se oglindește în mărețul lac Ursu, aerul curat, explozia de verde și trilurile nenumăratelor specii de păsări construiesc tabloul perfect al unei vacanțe reușite.

Respiră aerul de primăvară la Sovata și încarcă-te de sănătate, energie și frumos!

De ce să alegi Sovata ca destinație de primăvară? Ei bine, pentru că acest loc te încarcă cu energie pozitivă și te umple de frumos. Pe lângă frumusețile și comorile zonei, la Sovata găsești și vindecare, atât pentru suflet cât și pentru trup. Sovata este destinația ideală pentru a îmbina relaxarea cu nenumăratele tratamente terapeutice. Apa și nămolul extrase din Lacul Ursu sunt de ajutor în consolidarea sistemului imunitar, dar și în tratarea unor afecțiuni respiratorii sau ale pielii.

Când nu tratezi corpul, acordă atenție și sufletului și psihicului! Zona îți oferă multe locuri de vizitat, pentru ca tu să te bucuri de cele mai frumoase momente în stațiunea Sovata și împrejurimile ei.

Muntele de sare, unul dintre obiective, se află în sudul satului Praid, Harghita pe cursul inferior al Văii Corundului. Cu o suprafață de 60 de hectare, acesta acoperă cele mai mari rezerve de sare din România, cu o suprafață de 2,7 – 3 kilometri sub pământ şi oferă o imagine spectaculoasă.

Salina Praid situată la 6 km de Sovata este o zonă unică: zăcământul de la Praid este unul din cele mai mari zăcăminte din Europa.

În comuna Corund, există un centru de ceramică şi produse de artizanat de unde poți cumpăra suveniruri sau poți învăţa tainele olăritului.

Și dacă vorbim despre primăvară, să nu uităm de marea sărbătoare a Învierii Domnului: Paștele! Sovata pregătește pentru oaspeții săi cele mai bune oferte pentru a petrece Paștele împreună cu familia.

Bradet Ensana Health Spa Hotel este una dintre destinații. Aici, beneficiezi de un pachet de 3 nopți cazare în cameră dublă, cu mic dejun și cină sub formă de bufet suedez și prânz festiv în prima zi de Paște. De asemenea, vei avea la dispoziție timp de relaxare în centrul Spa, dar și programe de divertisment și atelier de creație pentru copii. Prețurile pentru pachete încep de la 1 330 Lei / pers.

Te-am convins? Alege un sejur vindecător la Ensana Health Spa Hotels Sovata și vino să te bucuri de natură și de aer curat!

Rezervări și informații: Tel.: + 40 265 570151, E-mail: reservation.ro@ro.ensanahotels.com

https://www.ensanahotels.com/hotel-sovata/ro/