CityVisionMagazine

QVIT DEFENSE reinventează lumea suplimentelor alimentare din România

De azi, ai la îndemână cea mai cea inovație la capitolul suplimente alimentare: QVIT DEFENSE. Crede-ne pe cuvânt! Și uite de ce: vedeta noastră, QVIT DEFENSE, reinventează conceptul de supliment alimentar, deoarece acesta este primul mix de vitamine, minerale și antioxidanți sub formă de film bucal.

QVIT DEFENSE mizează pe un mix excepțional de antioxidanți și vitamine – resveratrol, coenzima Q10, seleniu și vitamina D, care dau un boost luptei antiîmbătrânire. Și asta nu e tot: QVIT DEFENSE ni se devăluie sub o formă farmaceutică total unică, film bucal, ceea ce asigura o biodisponibilitate superioară.

Fabricat în Suedia, QVIT DEFENSE combină o metodă patentată de extragere a resveratrolului, cu forma unică de administrare sub formă de film bucal mucoadeziv. Avantajul? Filmul bucal cu vitamine este o peliculă fină, pe care o poți lipi pe cerul gurii sau interiorul obrazului, iar de aici absorbția vitaminelor se face direct prin mucoasa bucală.

În plus, QVIT DEFENSE nu conține orice fel de reserveratol, ci Veri-te Resveratrol. Mai exact, 100% trans resveratrol obținut printr-un proces inovativ de fermentare care îi conferă o puritate de peste 98%. Sună incredibil, nu-i așa? Dar nu doar că sună, ci este pe bune!

Beneficiile principiilor active

Resveratrolul este cel mai cunoscut și cercetat antioxidant, care are efecte complementare la nivel celular și sistemic, cu beneficii asupra sănătății întregului organism. Acest antioxidant pătrunde în celule și ajută la revigorarea mitocondriilor, contribuind la creșterea energiei și vitalității. Și de aici, efectul de de protecție celulară și anti-îmbătrânire. Alături de resveratrol, coenzima Q 10 este binecunoscută pentru efectele protectoare cardiovasculare iar Vitamina D, prin mecanismul complex de acțiune ajută la susținerea imunității și a sănătății sistemului osos. Astfel putem vorbi de o abordare holistică a proceselor de îmbătrânire.

QVIT DEFENSE. Ce îl face special?

QVIT DEFENSE este un produs inovator din ”n” motive. Forma de prezentare surprizătoare și ușor de administrat, patentele de cercetare înglobate și mixul magic conținut. Însă, ce face diferența în cazul QVIT DEFENSE este cantitatea de resveratrol în cea mai pură formă și cu cea mai înaltă biodisponibilitate pe care o înglobează. De aceea, QVIT DEFENSE te ajută să funcționezi mai bine, dar și să îți susții sistemul imunitar sau să îți protejezi sistemele cardiovascular, nervos și osos, Plus bifezi și un mega boost de energie.

Află mai multe despre QVIT DEFENSE aici și nu ezita să îl încerci cât mai repede.

https://inovapharma.ro/