CityVisionMagazine

Levi’s combină confortul și stilul pentru Primăvara/Vara 2022

Este imposibil să știm cum va arăta viitorul, dar  în cel mai bun caz poate fi o combinație între ceea ce am învățat și ceea ce așteptăm cu nerăbdare. Pentru Levi’s Primăvara/Vara 2022, asta înseamnă un amestec de bucuria de a fi în sfârșit împreună și de a păstra confortul unei zile liniștite acasă.

Modul în care se realizează este printr-un amestec de stiluri, siluete și țesături moi și confortabile, combinate cu un look casual dar sofisticat, care nu va arăta ieșit din comun în aer liber. Este o colecție optimistă, orientată spre viitor, plină de distracție și culoare, care se inspiră din stilul casual și expresiv al anilor 1970, dar privită prin prisma anilor ’90. Este puțin mai lejer, puțîn mai larg și cu puțin mai multă atitudine, dar fără să scape din vedere moștenirea Levi’s.

Femei

Pentru femei, acest sezon se referă la crearea de piese elegante și casual, care întruchipează atât confortul acasă, cât și stilul unei vieți vibrante afară. În timp ce topurile devin din ce în ce mai strâmte și mai îndrăznețe, pantalonii capătă un caracter mai lejer, cu o croială relaxată care amintește de stilurile anilor 90. După o perioadă lungă de timp petrecută în interior, primăvara 2022 este despre a aduce acel confort de acasă în lumea exterioară. Este o abordare care îmbină frumusețea cu libertatea de exprimare.

Vorbind despre inspirația anilor ’90, cea mai mare veste pentru colecția pentru femei Levi’s din acest sezon este introducerea noului Levi’s 501 ’90s. Cu o potrivire lejeră la șolduri și picioare, modelul 501 ’90s oferă o siluetă mai relaxată decât tradiționalul 501, dar care nu devine prea larg. Se așează chiar sub talie și oferă un fit elegant, dar mai lejer, care poate fi purtat atât într-o mărime mai mică cât și mai mare, în funcție de modul în care dorești să îi porți. Disponibili într-o gamă de nuanțe care prezintă finisajele uzate inspirate de look-urile vintage populare din acea vreme, este practic perechea preferată de 501 din acea epocă în care fit-ul larg era simbolul stilului cool.

Primăvara ’22 include, de asemenea, mai multe opțiuni de la Levi’s Red Tab Sweats atât pentru bărbați, cât și pentru femei și reprezintă cele mai bune piese de trening ce le poți purta acasă, dar care se transformă într-o ținută casual în aer liber. Stilurile au o țesătură French terry de categorie grea, super moale, în diverse nuanțe, și sunt disponibile într-o siluetă supradimensionată, care oferă un stil lejer și confortabil.

Bărbați

Pentru bărbați, primăvara 2022 se referă la explorarea intersecției articolelor de îmbrăcăminte pentru bărbați și cele utilitare, cu accent pe fit-uri mai largi și siluete relaxate. Inspirația a venit din stilul anilor 1980 și ’90, cu topuri mai mari și mai largi asortate cu un blug 501 sau chiar un pantalon mai larg și mai lejer. Este o mișcare dincolo de influența stilului streetwear, ce prezintă un look și un fit care se inspiră din trecut pentru a crea ceva nou și elegant pentru prezent.

Versatilitatea este, de asemenea, un element cheie pentru colecția de bărbați, ce prezintă un amestec cu de toate, de la blugi la popularul Levi’s XX Chino, la o gamă extinsă de piese de trening Levi’s Red Tab. Alături de clasicele Levi’s 501 și 501 ’93, în acest sezon se relansează 501 Taper pentru bărbați, care prezintă toate elementele lui 501, dar care prezintă un picior conic. Finisajele din denim, de asemenea, sunt inspirate din anii ’80 și ’90, cu o gamă de nuanțe strălucitoare de indigo, care arată ca acea veche pereche de pantaloni preferată.

Dincolo de blugi, Levi’s XX Chino se extinde pentru a include un Slim Taper, un Standard Taper, un Relaxed Taper și un Classic Straight, toate fiind vopsite înainte de coasere pentru a le oferi o culoare grozavă care arată mai bine odată cu vârsta. Este cea mai versatilă și mai elegantă opțiune, că să nu mai vorbim de confortabilă, atunci când cauți ceva care să stea între denim și trening. Vorbind despre treninguri, Levi’s Red Tab Sweats nu numai că maximizează confortul, ci și flexibilitatea garderobei datorită unei game mix-and-max de bluze, hanorace și pantaloni, inclusiv noii pantaloni de trening fără șnur și pantaloni scurți.

„Pentru primăvara 2022, am creat design-uri pentru viitor, fără să știm cu adevărat cum va arăta viitorul. Am vrut să luăm cele mai bune elemente din ceea ce am învățat în ultimul an și să le combinăm cu entuziasmul de a reveni la viața normală de afară. Așa că am combinat aceste două lucruri – cele mai bune piese pentru a stă în casă cu cele mai bune pentru afară. Este confortul combinat cu un stil care arată întotdeauna grozav.” – Jill Guenza, vicepreședinte design pentru îmbrăcăminte pentru femei Levi’s, Strauss & Co.