CityVisionMagazine

Artezania aduce iubirea mai aproape

Exprimă-ți iubirea cu aranjamentele Artezania! Dragoste, un termen complex prin prisma amalgamului de sentimente ce se nutresc în sufletul fiecărei persoane care o resimte. Afecțiunea puternică simțită pentru persoana dragă reprezintă sinceritatea față de consecvența cu care se poate privi lumea.

Luna februarie este momentul în care îi amintești persoanei iubite cât de puternice sunt sentimentele tale. Cu Artezania pictezi un tablou în culori calde pentru a crea un moment mirific în zilele iubirii. Luna februarie este o înlănțuire de zile în care există un motiv în plus să reanimezi iubirea. Lasă-te ispitit de săgeţile lui Cupidon către Artezania și cu siguranță aici vei găsi cel mai frumos cadou pentru iubirea ta.

„Iubirea constă în gesturi simple, un buchet de flori poate să  fie un bun motiv prin care poți să îi faci persoanei dragi ziua mai bună, declarându-i dragostea. Iubirea se demonstrează zilnic nu doar de ziua iubirii. Dragobetele și Valentine’s Day sunt ocazii în plus în care fructifici dorința de a aduce bucuria, emoția și culoarea în viața partenerei tale. Alegând Artezania, alegi să oferi dragostei o nouă perspectivă”, a declarat Cătălin Neacșu, co-fondator Artezania.

           De Valentine’s Day alege unul dintre aranjamentele Artezania

14 februarie este momentul în care îți poți reafirma dragostea. În gama noastră special concepută de către designerii Artezania, vei regăsi aranjamente florale unice, în culori calde care aduc mai aproape zâmbetul persoanei dragi.

         Sărbătorește Dragobete în stil românesc cu trandafirii criogenați Artezania

Magie, culoare, romantism, aceste ingrediente stau la baza unui aranjament de vis pentru iubita ta. Lucrăm manual fiecare element și oferim cea mai bună calitate pentru a aduce magia și a contura iubirea nemărginită în viața persoanei dragi. Cu trandafirii criogenați poți păstra semnul iubirii pentru o veșnicie.

Florăria Artezania îți oferă aranjamente cu un design deosebit, din flori variate care se potrivesc împreună, în culori armonioase. Un aranjament atent lucrat, care face cinste oricărui spațiu în care va fi așezat. Cel mai important lucru care se realizează simultan cu dăruirea acestui cadou este perfecțiunea cu care se potrivește în sufletul celei mai iubite persoane din viața ta.