CityVisionMagazine

Iarna ca o escapadă în Poiana Brașov

Acasa. Iarnă. Ski. Împreună. Așa va fi de data aceasta. Da, da… iarna care va să vină va fi altfel. Mai albă, mai frumoasă, mai relaxată, cu tine și cu cei din jur. Iarna asta va sta sub numele unei infinite escapade la Poiana Brașov, la Ana Hotels. A unei binemeritate reprize de ski în doi, acasă, la Poiană. De ce musai aici? Pentru că energia de aici e unică, fără precedent. Senzația de libertate pe care ți-o oferă o urcare pe Postăvaru e senzațională. Și asta, indiferent că ești skior sau doar privitor. Pentru că Poiana are mereu câte ceva de oferit pentru fiecare dintre noi.

Să stăm drepți și cu mâna pe inimă. Tuturor ne place starea de bine. Viteza. Emoția. Senzația de libertate, de alunecare, de plutire. Zăpada, pârtiile, munții. Starea de bine pe care ți-o dă oboseala fizică după o rundă de mișcare intensă, în natură. Ești obosit, fericit și totuși, te simți atât de bine, deși mai ai puțin până la dezagregare…Abia aștepți să te așezi. Să bei un vin, poate o cafea, să mănânci ceva și apoi fuga la spa. Acolo o să poți să te cufunzi în apa unui jacuzzi fierbinte. Sau poate să te detensionezi la o sesiune de saună umedă. Preferi un masaj? Cum vrei tu. Recomandarea noastră? Intuitive masaj sau o ședintă de after ski masaj la Ana Spa din Poiana Brașov. Mai exact, un tratament freestyle care dă libertatea terapeutului să vină în întâmpinarea clientului.

Iarna asta simte-o altfel. Bucură-te de ea acasă, la noi, la Poiană. Motivația? Poiana se află în topul celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est și este cea mai modernă şi mai mare staţiune de schi din România. Un domeniu schiabil de peste 25 de km, 7 pârtii moderne cu diferite grade de dificultate, Poiana mai înseamnă spa, patinoar, pârtii de săniuș, zone de echitație.

Ia aminte: o vacanță de ski și răsfăt în Poiană atrage după sine un buget structurat pe cazare, sporturi de iarnă, spa și mâncare. Ski fără limită? Ia în calcul că un ski pass de o zi te costă 150 lei. Echipamentul pentru o zi poate fi închiriat cu 50 – 100 de lei, iar o lecție privată de placă sau ski costă de la 150 de lei pe oră.

Pachetele de cazare sunt create pentru toate gusturile. La ANA Hotels, un sejur precum ” Infinite Ski Escape” costă de la 147 de euro/ pers pentru un sejur de minim 3 nopți de cazare, cazare cu demipensiune la un  hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA și mâncare delicioasă.

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://www.anahotels.ro/ro/sport/oferte.Te așteptăm la ski!

ANA Hotels Poiana Brașov înseamnă 3 hoteluri de 4 și 3 stele ( Sport, Bradul și Poiana) și un total de 224 de locuri de cazare.