CityVisionMagazine

Ajută-ți hainele să trăiască mai multe vieți

Ținutele pe care le port sunt o manifestare a identității, atât prin stil, cât și prin mesajul pe care vreau să îl transmit. De aceea, îmi place ca hainele albe și colorate să își păstreze strălucirea cât mai mult timp, să nu se îngălbenească repede, iar țesăturile să nu se deterioreze de fiecare dată când le spăl. Fie că sunt noi sau le am în dulap de câteva sezoane, le acord aceeași atenție și încerc să folosesc produsele potrivite. De când am descoperit noul Vanish Oxi Action, hainele mele au prins viață. Este un adevărat aliat al fiecărei femei, ajutând la prelungirea vieții hainelor albe și colorate.

Hainele colorate capătă intensitate cu Vanish Oxi Action Pink, care îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic. Iar Vanish Oxi Action Crystal White îndepărtează uimitor petele și menține albul chiar și după 50 de spălări! În plus, formula sa performantă combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic.

Cum le poți folosi?

1. În procesul de spălare – adaugă 100ml de Vanish împreună cu detergentul în mașina de spălat.

2. Înmuiere – adaugă 100ml de Vanish în 4l de apă, la max. 40°. Lasă rufele colorate la înmuiat pentru aproximativ o oră.

3. Pre-tratare – aplică 2ml de Vanish direct pe pată și lasă produsul să acționeze pentru aproximativ 10 minute, apoi spală hainele.

În plus, încerc să respect instrucțiunile de spălare de pe etichete, dar și programele mașinii de spălat. Nu adaug mai mult detergent decât este indicat și nici nu umplu până la refuz mașina. Mai mult, sortarea hainelor în funcție de culori și materiale ajută la alegerea celui mai bun program de spălare pentru ele și te ferește de eventualele probleme: pete de culoare, fire ieșite etc. Nu uita să nu pui hainele deschise la culoare alături de cele închise la culoare. Nu pune piesele de pe care ar putea ieși culoarea alături de alte haine, mai ales dacă sunt albe. Simplu, nu?

Eu am ales să dau viață hainelor mele cu #vanishlafiecarespălare. Tu cum ai grijă de hainele preferate?