CityVisionMagazine

Anvanpremiera specială „Casa Gucci” a adunat vedetele la Cineplexx

Mult anticipat și apreciat de criticii de specialitate, filmul „Casa Gucci/ House of Gucci” cu Lady Gaga, Al Pacino si Adam Driver, a ajuns în sfârșit pe marile ecrane din țară, în avanpremieră de, joi, 25 noiembrie.

Numeroase personalități din showbizul românesc și industria fashion, dar și creatori de conținut din spațiul online au ales să descopere povestea din spatele celebrului brand Gucci, odată cu avanpremiera tematică de joi seara, de la Cineplexx Băneasa.

Printre vedetele care s-au bucurat să vadă filmul joi se numără: Andreea Raicu, Andreea Antonescu, Anca Serea și Adriana Sînă, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Mirela Vescan, Dana Savuică și Cerasela Rogen. Lansarea filmului la Cineplexx a fost anunțată pe rețelele de socializare prin participarea câtorva dintre cele mai populare figuri din online ca:  Denisa Toma, Ana Petcu, Alex Trif, Cristina Cesima, Vlada Avornic, Maria Copilău, Irina Saucă sau Mihai Beldie.

„Casa Gucci” este inspirat din povestea șocantă și adevărată a familiei din spatele imperiului modei italian. Când Patrizia Reggiani (Lady Gaga), o străină cu un început umil, ajunge prin căsătorie parte din familia Gucci, ambiția ei nestăpânită începe să dezvăluie moștenirea familiei și declanșează o spirală riscantă de trădare, decadență, răzbunare și în cele din urmă…crimă.

Filmul poate fi urmarit in cinematografele din toata tara si in reteaua de multiplexuri Cineplexx – Baneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare si Targu-Mures. Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.