CityVisionMagazine

Noiembrie e perioada în care te îndulcești cu LINO LADA!

Sweet november… Avem noiembrie, dulce îl facem noi! Și încă fără niciun efort, pentru că LINO LADA are pentru toate gusturile, preferințele și pretențiile câte ceva. Are delicioase și adorabile creme tartinabile, gustoase și sănătoase, pline de nutrienți, de vitamine și minerale, de calciu și de antioxidanți. Creme versatile care se integrează perfect în clătite, cornuri și fursecuri, pe pâine prăjită sau ca atare, direct din borcan!

LINO LADA cu alune de pădure, cu gustul ei fabulos, este preferata celor care iubesc gustul intens al alunelor de pădure. Pentru această cremă alunele au fost alese și puse într-un raport perfect cu cantitatea de cacao. Altfel n-ar fi fost fabulos, nu?! Crema tartinabilă LINO LADA cu alune de pădure, odihnindu-se pe o felie de pâine (sau mai multe, de ce nu?!) alături de un pahar cu lapte, este un mic dejun ideal și modul perfect de a începe ziua. Chiar dacă aceasta este mohorâtă și plină de provocări, tu ți-ai făcut plinul de energie din vitaminele și mineralele pe care le conține din belșug LINO LADA!  

LINO LADA Lapte este un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Calciul din lapte este de neînlocuit în corpul nostru, benefic pentru oase și dinți. LINO LADA Lapte îți oferă o abundență de energie, ceea ce îl va aduce fără îndoială în meniurile sportivilor și copiilor, dar și în meniul tuturor fanilor deserturilor.

Nu te poți hotărî ce îți place mai mult? Să fie cacao și alune, să fie lapte? Să fie amândouă! LINO LADA Duo. Atât de delicios pentru că este produs din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, sursă excelentă de minerale și vitamine, cacao bogată în antioxidanți și lapte plin de calciu. O combinație savuroasă și irezistibilă de alune și cacao care oferă o dublă plăcere pe o clătită, într-o perfectă potrivire.

Aventuri exotice? Cocos, desigur! LINO LADA Cocos, o cremă albă din lapte, cu bucățele de nucă de cocos, o armonie de arome și – ce să vezi?! – fără gluten! Ceea ce înseamnă că de ea se pot bucura și persoanele care suferă de intoleranță la acesta. Sub capacul borcanului de cremă tartinabilă LINO LADA Cocos vei găsi o combinație absolut irezistibilă de lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și nucă de cocos care îi va purta pe cei mari și pe cei mici în cea mai fascinantă aventură și cea mai dulce călătorie.

Un cadou mai special pentru o persoană la fel de specială? O recompensă? O ocazie festivă de marcat? Pentru toate acestea LINO LADA Gold a fost inventat! Cu multe alune de pădure, aroma Lino Lada Gold poate fi experimentată de toată lumea, oferind tuturor și fiecăruia în parte o experiență memorabilă! Aroma și textura LINO LADA – binecunoscute deja și demonstrat irezistibile – sunt îmbogățite cu alune de pădure coapte și mărunțite. Efectiv nu îi poți rezista!

Sweet november, n-am zis așa?!