CityVisionMagazine

#CalvinKlein – Descopera Colectia Toamna Iarna 2021

Piese cu texturi și materiale noi care evidențiează siluete relaxate, layering și jachete, puffere și paltoane versatile, colecția Calvin Klein Toamna Iarna 2021 este aici și oferă o interpretare rafinată a minimalismului cu item-uri tip essentials extrem de moderne.

O poveste plină de căldură și produse sustenabile

Colecția din acest sezon se remarcă prin folosirea unui număr crescut de materiale și procese sustenabile și inovatoare, accentul fiind  pe obținerea unui mix între un look reușit și protejarea mediului.

Pentru gama Underwear, noul program Modern Structure implică folosirea firelor reciclate; inovația în materiale implică un confort și găsirea mărimii optime, proces realizat la înaltă performanță. În plus, Sportswear oferă tricoturi din amestecuri luxoase de cașmir reciclat și topuri realizate cu Repreve®, un material obținut din sticle de apă reciclate. Totodată, Denimul este updated cu bumbac organic și reciclat, tratat cu coloranți sustenabili, obținut prin procese de finisare cu impact redus pentru diminuarea consumului de apă și energie.

Ce alegi în acest sezon?

Alege dintre Invisible, Seductive Comfort Light, CK One, Logo French Terry sau Essential Wardrobe și definește-ți personalitatea prin stilul tău. Materiale cu adevărat unice, care vor combina confortul cu stilul, colecțiile din acest an sunt un upgrade continuu care se integrează în scopul brand-ului de a schimba mentalitatea asupra sustenabilității.

Noutatea acestui sezon constă într-o colecție vastă de item-uri tip basics esențiale care se disting printr-un confort ridicat, inclusiv pantaloni de jogging, tricouri polo și pantaloni. Fiecare stil prezintă materiale reciclate, cu branding distinctiv și detalii importante, precum flexibilitate four-way, nu se șifonează, și funcționalitatea de eliminare a umezelii și de uscare rapidă.

De asemenea, în colecția Calvin Klein Jeans elementul de noutate este surprins printr-o serie de siluete moderne cu influențe de arhivă care celebrează monograma iconică. Stilurile cheie includ tricou pentru bărbați Bold Monogram Tee și pentru femei Mid-Scale Monogram Hoodie și Blown Up Logo Long Sleeves Tee. Fiecare piesă este una statement care devine instantaneu recunoscută datorită semnăturii specifice brand-ului Calvin Klein.

Te-ai convins? Descoperă întreaga Colecție Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN în magazinele  Calvin Klein din România!