CityVisionMagazine

Cum să tunzi și să stilizezi părul fin?

Părul tău cum este? Fin și fără volum? Moale? Și da, știm. Greu de coafat. Explicația? Gravitația este mai puternică în cazul lui și își pierde rapid din vitalitate.

Ai soluții? Poți să pui vreo idee în practică? Ai cum să ieși la liman? Nu dispera! Părul fin are nevoie de o tunsoare adaptată, de trucuri deștepte de styling și de un stilist bun ținut pe aproape.

Iată în mod concret ce e nevoie de faci ca să îți poți zîmbi când te vezi în oglindă. În primul rând, o vizită la hairstylist. O nouă tunsoare. Câteva mici schimbări dibace în rutina de îngrijire.

Care sunt tunsorile ideale pentru părul fin? Iată recomandările lui Vali Sava, stilist Londa Professional și managerul salonului Colors by Vali Sava.

Tunsorile ideale pentru părul fin

O tunsoare adaptată transformă complet modul în care va cădea părul fin, chiar și în lipsa volumului mult visată.

“Recomandarea mea? Tunsoarea linieAceasta păstreaza toată cantitatea de păr tăiata la același nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă opțiunea? Graduarea. Pentru mai multă greutate în păr” punctează Vali Sava, stilist Londa Professional.

Tunsori medii și scurte

“E musai să alegi o lungime de păr scurt, spre mediu. Explicația? Părul fin crește mai încet, mai greu și devine casant spre vârfuri,” completează stilistul Londa Professional.

Cum îl îngrijești?

Ai nevoie de un set de produse de îngrijire adaptate nevoilor părului tău. Un șampon care să îl întărească și să îl ajute să lupte împotriva deshidratării.

Preferatele noastre? Gama Fiber Infusion de la Londa Professional – Ingredientele recomandate? Uleiul de avocado, proteinele din mătase, uleiul de migdale sau extractul de bambus. Ce atuu au? Să fortifice șuvitele, să le structureze și să facă stilizarea mai ușoară!

Styling-ul potrivit pentru un look impecabil

E musai să optezi pentru instrumente de styling care să nu îl degradeze și să nu îi afecteze sănătatea. Stilistul Vali Sava te îndeamnă să utilizezi un stylerperformantpentru a ondula ulor părul și a-i da un efect messy. Ca tușă finală, aplică un spray pentru finisare cu fixare profesională,” recomandă Vali Sava.