CityVisionMagazine

Black Friday MAM Bricolaj: amenajare la preț redus, satisfacție în întregime!

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj își desfășoară campania de Black Friday între 15 și 30 noiembrie în cele trei magazine fizice, cât și online.

De câțiva ani, sfârșitul toamnei este marcat de campaniile de Black Friday; însă, dintotdeauna, această perioadă a coincis cu mutarea lucrărilor de construcții și amenajare la interior pe fondul vremii nefavorabile. Astfel, retailer-ul de materiale MAM Bricolaj vine în ajutorul clienților săi în această perioadă cu o campanie de Black Friday (15-30 noiembrie) pentru a le susține proiectele de amenajare interioară.

Campania include reduceri de până la 50%, atât pentru articole din cele trei magazine fizice, cât și online, pe https://webshop.mam-bricolaj.ro/. Vedetele Black Friday MAM Bricolaj sunt accesoriile pentru mobilă, atât de versatile și utile în modificările și îmbunătățirile dintr-o gospodărie, fie că vorbim despre locuințe de tip apartament sau casă: balamale, scurgătoare de vase, coșuri pentru colectare selectivă a deșeurilor, rafturi, lifturi pentru haine, panouri decorative, truse de scule, mașini de găurit, saltele, blaturi.

Retailer-ul MAM Bricolaj a ales să desfășoare această campanie într-un interval de 15 zile pentru a oferi tuturor clienților șansa de a beneficia de reducerile de Black Friday în condiții maximă siguranță, în contextul pandemiei, cu respectarea distanțării fizice în magazine.

„Ne-am asigurat că avem suficiente stocuri în magazine pentru produsele incluse în campania de Black Friday astfel încât clienții noștri să-și poată programa cumpărăturile fără grijă și fără presiunea timpului. Singura preocupare a acestora trebuie să fie să descopere în oferta noastră cea mai bună soluție de produs pentru proiectul lor. Și, pe lângă reducerile pregătite, le vor fi alături în acest demers și consultanții noștri cu cele mai bune sfaturi și idei de amenajare. Reducerile sunt, disponibile și în magazinul nostru online, pentru a veni în ajutorul celor care preferă cumpărăturile din confortul propriei case”, a declarat Cristian Găvan, fondatorul MAM Bricolaj.