CityVisionMagazine

Oferă-i pielii tale puterea de a se autoproteja

Trăim într-o epocă în care social media este unealta cel mai des utilizată pentru a interacționa între noi, iar fotografiile publicate sunt trecute prin zeci de filtre, pierzând astfel autenticitatea subiectului. Să privim doar cât de mult se schimbă fizionomia cuiva odată ce și-a editat chipul. E drept, tenul pare mult mai sănătos, e lipsit de imperfecțiuni și urmăritorii pot vedea o imagine oarecum perfectă a respectivei persoane. Însă noi nu suntem așa. Dincolo de filtre, pielea noastră ascunde unele „cicatrici” precum oboseala, modificările hormonale din fiecare lună, dar și diverse imperfecțiuni cauzate de stres, noxe ori alți factori externi. Adevărul este că pielea sensibilă nu ar trebui să existe într-o bulă, izolată de adevărata noastră „față”. Este parte integrantă din noi! Atunci când pielea este sensibilă sau sensibilizată trebuie să acționăm asupra cauzelor ce determină aceste reacții.

Experții NAOS vin în ajutorul nostru, inspirându-se direct de la mecanismele de apărare ale pielii. Aceștia au dezvoltat tehnologia exclusivă Defensive folosită în produsele Bioderma. Dând putere pielii sensibile să se apere în mod activ de factorii iritanți, aceasta este capabilă să rupă cercul vicios al sensibilității și să își redobândească sănătatea pe termen lung.  

Gama Sensibio Defensivede la Biodermaajută pielea să își întărească propriile mecanisme de autoapărare, acționează asupra mecanismelor biologice responsabile pentru pielea sensibilă și sensibilizată, în toată complexitatea lor și calmează activ pielea sensibilă, întărindu-i mecanismele proprii de autoapărare în fața iritanților care o agresează. Mai mult, produsele sunt disponibile în două variante de texturi: textură lejeră și fluidă pentru pielea mixtă, grasă și textură bogată pentru persoanele care simt nevoia unui produs mai hrănitor.

Rezultate clinice excelente  

Sensibio Defensive și ingredientele sale și-au dovedit eficacitatea, toleranța și siguranța în timpul studiilor clinice, supravegheate de medici dermatologi, efectuate pe eșantioane de persoane care au pielea sensibilă.

Imediat după aplicarea Sensibio Defensive:

– 100% dintre subiecți și-au simțit pielea protejată,
– 97% dintre subiecți s-au bucurat de confort cutanat,
– sensibilitatea a fost redusă cu 73%.

După patru săptămâni de utilizare Sensibio Defensive:

– 97% dintre subiecți au declarat că pielea lor a fost calmată, au simțit mai puțin disconfort și aceasta s-a protejat mai bine împotriva agresiunilor externe,
– 94% dintre subiecți au declarat că pielea a fost mai rezistentă,
– 100% dintre subiecți au declarat că pielea lor este mai puțin sensibilă,
– sensibilitatea a fost redusă cu 50%.

Îmbunătățirea calității vieții:

- pentru 88% dintre subiecți, poluarea a avut un impact mai mic asupra calității vieții, acesta fiind redus cu 46%,
- pentru 94% dintre subiecți, sensibilitatea pielii a avut un impact mai mic asupra vieții de zi cu zi.

Crema se aplică dimineața și seara, după cum urmează:

 aplicați Sensibio Defensive pe față și pe gât, după ce pielea este curățată cu un produs de igienă Sensibio,
– masați delicat până se absoarbe.