CityVisionMagazine

Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa și Titan din 5 Noiembrie

ETERNII ( AP12 )

PREMIERA: 5 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română
GEN: Fantastic, Actiune, Aventura
DISTRIBUȚIESalma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Angelina Jolie, Lauren Ridloff
SINOPSIS„Eternii”, de la Marvel Studios, urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului. Când creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute în timp, revin în mod misterios, Eternii sunt obligați să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

PROGRAM: 3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3CLhozJ

FAMILIA MONSTRULESCU ( AG )

PREMIERA: 5 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Animatie, Familie
DISTRIBUȚIEJessica Brown Findlay, Emily Carey, Nick Frost
SINOPSISPentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vănătoarei de monștri Mila Starr, familia Wishbone se transformă încă o dată într-un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac. Ajutați și încurajați de cei trei lilieci ai lor de companie, familia Monstrulescu pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a-și salva prietenii. Cu ocazia asta își fac noi cunoștințe monstruoase și realizează, în cele din urmă, că „nimeni nu este perfect” – chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea.
PROGRAM: 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3EK2RVJ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.