CityVisionMagazine

Etapele utilizării IncaBaby

După ce am realizat o analiză de lungă durată asupra modului în care legănarea are multiple beneficii asupra bebelușilor și asupra modului în care aceștia se dezvoltă, ne-am propus să realizăm un produs premium care să-i ajute pe părinți să-i liniștească pe micuți în momentele în care aceștia sunt agitați și plâng.

Leagănele se adaptează pentru fiecare etapă de creștere a bebelușului și pot fi alături de el până devine copil, oferindu-i acestuia confort, relaxare și distracție.

Un leagăn îi poate spori micuțului dezvoltarea socială, motorie și cea emoțională. Datorită mișcărilor frecvente de spate-față, se îmbunătățește capacitatea micuților de a se concentra asupra unui anumit aspect, ajută la dezvoltarea creierului, în timp ce copilul devine conștient de propriul său corp, lucru care ajută la îmbunătățirea mișcărilor și dezvoltarea motorie.

Leagănele IncaBaby și IncaBaby Junior se utilizează în etape diferite de vârsta ale copiilor, pentru siguranță, confort și pentru a putea profita la maxim de toate beneficiile acestora:

1. Etapa bebelusului abia sosit acasa.

Se recomandă utilizarea leagănului încă din primele zile de viață ale bebelușului, datorită poziției extrem de favorabile care îmbunătățește tranzitul și îl face pe bebe să se simtă mai bine în perioada colicilor și al refluxului. Tot în această etapă este recomandată și utilizarea perniței suport – realizată din materiale delicate și care are certificate Oko Tex. În același timp, picioarele micuțului vor fi acoperite cu perna suport pentru ca acesta să se simtă în siguranță și protejat.

2. Etapa bebelusului activ care vrea sa vada totul in jur.

După primele 5-6 luni de viață, bebe devine mai activ și mai curios asupra tuturor lucrurilor care îl înconjoară. În această etapă, el se va legăna singur și va putea să descopere lumea din jurul lui, grație unghiului șezutului care este ajustabil. Este perioada ideală de a-l pregăti pe bebe pentru poziția de șezut și de a-i îmbunătăți echilibrul.

3. Etapa sariturilor si a copilasului independent.

A treia etapă, este etapa în care este necesară achiziționarea unui arc care îi conferă bebelușului posibilitatea de a se legăna cu mișcări extrem de diferite(fata-spate, sus-jos etc).

Micuții de 9 luni pot sări activ, pentru întărirea mușchilor picioarelor și pentru a fi pregătiți pentru primii pași pe care îi vor face. Cu funcția Jumper, leagănul este extrem de distractiv pentru cei mici și se poate folosi până la 20 kilograme.