CityVisionMagazine

Ziua Mondială a Veganilor

Maria Nila este de părere că animalele nu ar trebui să facă parte din vanitatea umană, motiv pentru care produsele noastre de păr sunt 100% vegane și prietenoase cu animalele. Totuși, cauza noastră nu se reduce doar la produsele noastre. Este foarte important pentru noi să contribuim și în alte moduri pentru o lume mai prietenoasă. În fiecare an, pe 1 NOIEMBRIE, MARIA NILA începe THE FRIENDLY YEAR. Acest an calendaristic constă într-o campanie de caritate mai mare în timpul ZILEI MONDIALE A VEGANILOR și pe tot parcursul anului, o nouă ediție a revistei The Friendly Reader, împreună cu o donație finală pentru o cauză specifică faunei sălbatice. Pentru 2022, THE FRIENDLY YEAR are ca scop susținerea prietenilor care locuiesc în copaci, LENEȘII.

Sănătatea populației de leneși depinde de sănătatea pădurii tropicale. Și pe măsură ce defrișările continuă, LENEȘII își pierd atât casele, cât și mâncarea. Acest lucru i-a determinat să coboare de pe vârfurile copacilor unde locuiesc de obicei, făcându-i o pradă ușoară pentru alte specii, accidente auto și braconaj. LENEȘII sunt, de asemenea, într-un ritm alarmant, răpiți și vânduți pentru poze și interacțiuni cu turiștii. Aceste tipuri de activități provoacă LENEȘILOR mult stres și anxietate, ce duc la o moarte prematură. Majoritatea LENEȘILOR ținuți captivi mor în decurs de trei până la șase luni.

ZIUA MONDIALĂ A VEGANILOR este o mișcare globală în care sunt sărbătorite beneficiile veganismului pentru oameni, animale și mediu. Anul acesta, MARIA NILA a decis să aducă LENEȘII în lumina reflectoarelor. Împreună cu partenerul nostru pe termen lung, fundația caritabilă de încredere pentru viața sălbatică THE PERFECT WORLD, vom contribui la INSTITUTUL LENEȘILOR DIN COSTA RICA, a cărei misiune este să încurajeze și să extindă conservarea LENEȘILOR. Doi dintre LENEȘII pe care îi vom urmări în călătoria lor spre viața în libertate sunt bebelușii GORDITA și GORGIE, care au fost găsiți și salvați la doar câteva zile de la naștere. Cu sprijinul și formarea potrivită, bebelușii GORDITA și GORGIE vor fi apți să ducă o viață în libertate 100%.

Cum poți să ajuți?

Foloseste codul de reducere VEGANDAY pe site-ul xpertbeauty.ro si vei primi o reducere de 20% la toate cumpărăturile Maria Nila. Codul este valabil până pe 10 Noiembrie 2021.

Împreună putem face o diferență! Citește mai multe despre proiect aici:

www.theperfectworld.com/save-the-sloth