CityVisionMagazine

6 pași de urmat pentru un păr de invidiat

Sănătos, frumos și cu volum. E ceea ce-ți dorești pentru părul tău, nu-i așa? Însă pentru a obține toate aceste calități, părul are nevoie de atenție și îngrijire.

Cât de multă atenție acorzi podoabei tale capilare? Cât de des mergi la coafor? Dacă te preocupă aspectul părului tău și vrei să știi mai multe, în ajutor îți vin stiliștii Londa Professional. Iată ce te sfătuiesc aceștia să faci, pentru a avea un păr sănătos și frumos:

  1. O vizită la salon! Este primul pas pe care trebuie să îl faci în mod obligatoriu. De ce să faci asta? Pentru că e nevoie, în mod regulat, să îți tunzi vârfurile. În plus, aici vei primi recomandările potrivite de la specialiști, vis a vis de produsele pe care le poți folosi acasă.

În plus, stilistul recomandă, ca o dată pe săptămână, să folosești o mască nutritivă, iar în rest, să aplici balsam pentru a hrăni și hidrata părul.

Sunt 6 pași demni de luat în seamă și de urmat, iar părul tău te va surprinde prin frumusețe, sănătate și volum. Exact ceea ce-ți doreai!