CityVisionMagazine

O cafenea în mijlocul orașului plină de povești frumoase

Toamna este aici și odată cu ea și vremea perfectă pentru acel pulover pufos pe care abia așteptai să-l porți, pentru un pumpkin latte și pentru sărbătoarea mult îndrăgită: Halloween-ul! Tucano Coffee Madagascar este locul perfect pentru a-ți petrece această toamnă plină de culoare. Cafeneaua ce se află lângă Afi Park Cotroceni este o oază de liniște în mijlocul orașului zgomotos. Acolo vei găsi băuturile de care te vei îndrăgosti iremediabil:

Pumpkin Rafeste o băutură specifică Tucano pe bază de cafea și plină de aroma. Conține piure de dovleac, zahăr vanilat, scorțișoară, anason și cuișoare. Perfectă pentru această toamnă.

Honey Raf este o băutură specifică Tucano cu un gust desăvârșit al cafelei echilibrat de note dulci și cremoase de lapte și miere.

Stout coffeeeste o băutură specifică Tucano pe bază de cafea, dar cu un ingredient surpriză: hamei. Este o combinație foarte îndrăzneață și cu un gust de neuitat ce merită încercat în această toamnă.

În meniu de toamnă – iarnă vei regăsi multe alte băuturi aromate și perfecte pentru vremea rece de afară, cât și cheesecake-uri, tarte vegane și mâncăruri pentru toate gusturile: diferite quiche-uri, salate sau wrap-uri.

În acest weekend poți petrece Halloween-ul la Tucano Coffee Madagascar. În cafenea vei găsi o atmosferă veselă, de petrecere, locul va fi plin de decorațiuni, bomboane, iar cafeaua ta va fi pregătită de vrăjitoare barista.

Tucano Coffee Madagascar ți-a pregătit o ofertă pentru acest weekend: dacă vii costumat și reușești să îi impresionezi pe barista de la bar, primești din partea casei o cafea ,,înfricosător” de bună. Dacă nu ai avut timp să te costumezi, în cafenea vei avea posibilitatea. La două cafele cumpărate, poți beneficia de o experiență plină de culoare, deoarece pe lângă cafele, fetele de la bar sunt și foarte iscusite cu pensulele de pictat și poți pleca cu un face art de temut foarte instagramabil.

Cu o cafea mai aproape de a planta un copac

Încălzirea globala este, fără nicio îndoială, cea mai dezbătuta problemă de mediu la ora actuală la nivel mondial, însă problema de mediu cu adevărat serioasă o reprezintă dispariția pădurilor, ea fiind atât o cauză a încălzirii globale, cât ți o consecință a acesteia, căci pădurea absoarbe cantități imense de dioxid de carbon, iar în momentul defrișărilor toată cantitatea absorbită revine în atmosferă, sporind astfel cantitatea de gaze cu efect de seră.

Defrișarea pădurilor este una dintre cele mai mari probleme de mediu cu care se confruntă România în prezent. Protejarea padurilor reprezintă un element-cheie în criza climatică. Vrei să dai o mână de ajutor mediului înconjurător dar nu știi de unde să începi? Acum poți! Plantăm Fapte Bune România împreună cu Tucano Coffee au dat start-ul plantării de puieți de salcâmi. Tot ce trebuie să faci pentru a fi parte din schimbare este să descarci aplicația Tucano Friends App, să menționezi codul din aplicație la fiecare achiziție în magazin iar la 15 cumpărături, în numele tău se plantează un copăcel. În perioada 8-30 noiembrie se vor sădi puieți de salcâm.