CityVisionMagazine

Timpul – aliatul frumuseții

Traversăm o perioadă tulbure, suntem mereu grăbiți, triști și îngândurați, ajungem să nu mai acordăm atenție lucrurilor care înainte ne făceau să zâmbim. Trăim în fiecare zi, în fiecare moment al vieții noastre într-o continuă agitație. Ne grăbim să ne bem cafeaua de dimineață, să alergăm la școală sau la serviciu, să facem cumpărături, mâncare, curățenie, teme… și lista poate continua. Totul trebuie făcut la viteză maximă. Uităm să trăim, să respirăm, să vedem dacă este senin sau înnorat, punem presiune pe noi și pe cei din jurul nostru. Ne grăbim și uităm de noi, de sufletul nostru, de plăcerile care ne luminează ziua. Ne grăbim și în graba noastră uităm să vedem ce se întâmplă cu adevărat în noi, cu noi și cu cei de lângă noi.

Lumea modernă este concepută pentru a nu se opri nici măcar o clipă din goana sa. Și totuși, timpul poate să ne devină aliat în momentele în care noi, femeile, dorim să mai luăm o pauză și să ne ocupăm de noi: o tunsoare nouă, o manichiură de sezon, o sesiune de cosmetică sau una de masaj. Nu, nu trebuie să facem asta pentru ceilalți, ci pentru noi. Nici nu aveți idee câtă fericire și satisfacție poate aduce o coafură nouă, o culoare proaspătă sau o manichiură impecabilă!

Și nu întotdeauna avem timp de pierdut pe programări. Oricând poate interveni ceva. Nu? Doar așa suntem noi. Îi punem pe toți ceilalți pe primul loc, iar noi ocupăm planul secund. Știați că pentru femeile active, ocupate, care nu au timp să își ducă la bun sfârșit task-urile zilnice, există servicii de înfrumusețare last minute? Saloanele El Studio s-au gândit la nevoile noastre și au creat programe și oferte speciale. Toate aceste servicii se află la un click distanță, pe pagina https://promo.el-studio.ro. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă organizați puțin timpul. Saloanele sunt disponibile în 12 locații, astfel încât este aproape imposibil să nu găsiți unul în apropierea casei sau în zona biroului.

Eu am profitat de oferte pentru o ședință de răsfăț ad hoc, doar eu și mama mea, un cadou pentru ziua ei de naștere. Amândouă ne doream o schimbare, am căutat un salon în apropiere și ne-am programat pentru o ședință chiar în ziua respectivă. Nimic mai simplu! Saloanele El Studio au pregătit o serie de oferte pentru cei care sunt extrem de ocupați.

Voi ați încercat aceste oferte last minute?