CityVisionMagazine

„Ghid pentru o viata traita cu sens” – un curs fascinant de dezvoltare personala si un proces de transformare complet

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) este o stiinta unica cu un impact major asupra vietii noastre, pentru ca ne poate ajuta in a deveni ceea ce ne dorim cu adevarat, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional. NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru ca ne ajuta sa ne dezvoltam propria viziune despre viata si sa traim dupa ea. Programarea Neuro-Lingvistica ne arata concret cum putem intelege mai bine comportamentul uman, cum sa comunicam mai eficient cu alte persoane si, mai mult decat atat, ne accelereaza dezvoltarea personala sau cresterea profesionala.

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) descrie conexiunea dintre minte (neuro), limbaj (lingvistica) si modul cum interactiunea dintre ele ne afecteaza corpul, comportamentul (programarea) si rezultatele. NLP-ul este studiul rezultatelor, un model de comunicare si personalitate care exploreaza modul in care gandurile, actiunile si sentimentele noastre interactioneaza pentru crearea experientei. Pe scurt poate fi definita ca studiul si practica excelentei umane. Programarea se refera la strategii, la perspectivele pe care ni le formam asupra lumii si la modul in care le folosim pentru a obtine rezultate. Neuro se refera la sistemul nostru nervos, la modul cum ne folosim cele cinci simturi si efectele create. Lingvistica se refera la cuvinte, expresii faciale, atitudine, gesturi, obiceiuri si comportamente – modul cum le folosim pentru a ne exprima, a interactiona cu ceilalti si a obtine ceea ce ne propunem.

Bazele acestei discipline aflate inca in plina dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler si profesorul in lingvistica John Grinder la inceputul anilor `70. Observand ca daca cineva face un lucru, atunci oricine poate invata sa il faca, intentia lor a fost ca initial sa descopere strategiile oamenilor performanti in comunicare si sa creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea sa obtina aceleasi rezultate. I-au studiat inital pe Milton Erickson, Fritz Pearls si Virginia Satir, chiar daca in timp s-au adaugat multe alte modele ale excelentei care au contribuit la dezvoltarea domeniului. Acesta continua sa evolueze, descoperind in permanenta posibilitati de creare a rezultatelor, noi si din ce in ce mai eficiente.”, explica Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Curs Practician NLP – Patru certificari. Opt zile. O experienta incredibila. Un proces de transformare complet

Cursul intensiv Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza este despre: Constientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Rezilienta. Este un curs revelator, destinat oamenilor care isi doresc fie o noua cariera, insa, nu stiu de unde sa inceapa, este pentru cei care invatarea continua reprezinta un stil de viata care odata cu trecerea timpului nuanteaza gandirea, este pentru toti cei care au curajul sa-si asume responsabilitatea pentru propriile actiuni, pentru existenta si isi exercita cel mai maret drept pe care fiecare l-au primit odata cu viata asta – sa-i dea un sens, este pentru liderii care vor sa invete sa foloseasca asumat/responsabil parghiile comunicarii profesionale dobandind mai multa valoare si eficienta in gestionarea tuturor situatiilor din companii.  

„Mintea noastra reprezinta centrul de comanda, de acolo pleaca toate deciziile care ne construiesc viata. Am gandit, dezvoltat si perfectionat cursul NLP Practician de-a lungul a peste 10 ani, iar acum este un sistem de unelte psihologice practice pe care sa il putem utiliza zilnic. Programarea Neuro-Lingvistica iti da in mana manualul de instructiuni dupa care sa iti programezi Mintea sa functioneze in mod pozitiv, in favoarea ta.”- Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching

NLP Practician – Unul dintre cele mai cuprinzatoare, intensive si profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practician este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta sa iti transformi atat propria viata, cat si pe cea a celor din jurul tau. Cele 8 zile de curs, reprezinta un proces de transformare complet si complex. Prin analizarea si schimbarea modului de gandire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza sunt mijloace prin care obtii rezultate concrete si demonstrabile in succesul si performanta din fiecare zi a vietii. In urma cursului practician NLP vei obtine patru certificari: Certificarea NLP nivel Practitioner; Certificarea in Time Line Therapy™ nivel Practitioner; Certificarea in Hipnoza nivel Practitioner; Certificarea NLP Coaching nivel Practitioner. Toate certificarile sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”.

„NLP te invata cum sa inlocuiesti programele care te blocheaza si sa introduci in rutina ta mentala si emotionala acele „programe” care iti dau energie si te dezvolta. Acum, ai oportunitatea sa preiei controlul propriei vieti si sa-ti atingi potentialul maxim pentru a obtine rezultate tangibile in viata personala, business, relatii, fitness, sanatate si spiritualitate. NLP te invata cum sa iti utilizezi creierul; Hipnoza iti permite sa comunici cu acea parte a mintii numita Mintea Subconstienta; Time Line Therapy® iti permite ca Mintea Constienta si cea Subconstienta sa lucreze impreuna intr-un mod care s-a dorit chiar de cand am fost conceputi; NLP Coaching – o unealta de coaching extrem de valoroasa pentru descoperirea si cresterea propriului potential, al clientilor tai, precum si al celor din jurul tau. Fiecare absolvent al Scolii NLP Discovery va primi 4 certificari care sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”. Prin analizarea si schimbarea modului de gandire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza sunt mijloace care creeaza rezultate concrete si demonstrabile in succesul, fericirea si performanta din fiecare zi a vietii.”, continua Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Rezultate concrete obtinute in urma cursului Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching si Hipnoza

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodata, aplicatiile NLP se intind pe o gama larga de domenii si pot fi adaptate pentru toate circumstantele: viata personala, cariera, business. Cursul NLP Practitioner iti ofera toate aptitudinile de a construi momentum in viata ta. Vei avea relatii care te implinesc, vei fi prezent si permanent motivat in activitatile cotidiene. Vei avea siguranta ca esti competent ca parinte, vei descoperi strategii de invatare si vei avea resursele necesare pentru a-ti atinge obiectivele si visele. A fi un bun comunicator este o abilitate nepretuita in toate circumstantele. Comunicarea eficienta creeaza relatii sociale valoroase de lunga durata, conduce la retentia de personal, imbunatateste empatia iar in contextul predarii produce un impact mai puternic asupra audientei. O comunicare flexibila deschide multe usi si permite explorarea unor cai neasteptate in cariera, stil de viata sau oportunitati de afaceri.

„Sunt enorm de multe abilitati pe care ti le aduce cursul NLP Practitioner. Doar urmandu-l poti realiza cat de usor iti va fi de acum inainte pe toate planurile vietii tale. Vei insusi unelte puternice cu ajutorul carora sa fii pregatit sa treci la actiune; vei invata cum sa detensionezi si sa controlezi orice situatie dificila din mediul organizational, cum sa elimini dificultatile din cariera si viata personala, a ta si a celorlalti prin recunoasterea si modificarea cauzelor care le-au generat; sa transformi problemele si obstacolele in oportunitati de crestere personala si pentru business; cum sa devii o persoana influenta care sa-i inspire si pe ceilalti, cum sa intelegi si directionezi eficient comunicarea verbala si non-verbala si lista continua.”, Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching

Garantate: 200%. Primesti banii inapoi daca nu esti multumit

Aceasta calatorie te va transforma profund si iti va oferi perspective, optiuni si experiente pe care nu le-ai mai trait.” Cred cu tarie in tehnicile NLP. Le aplic de multi ani si am adus atat de multe rezultate pozitive in viata participantilor incat pot sa-ti ofer cea mai buna garantie de pana acum. Daca nu esti multumit din orice motiv, iti returnez in termen de 30 de zile suma platita si pastrezi si toata informatia acumulata pe parcursul cursului.”, afirma Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Poti participa timp de 2 ani gratuit si beneficiezi de sustinere continua din partea scolii NLP Discovery

„Stiu cat este de importanta repetitia si pentru ca de fiecare data vei invata altceva, odata accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua timp de 2 ani gratuit. Pe parcursul cursului si chiar si dupa ce acesta este gata, vei fi sustinut de mentorii experti ai scolii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedica intampini in evolutia ta. Intra in comunitatea dinamica NLP Discovery”, Gina Veverita – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Urmatorul curs NLP Practician va avea loc in perioada 27 noiembrie – 4 decembrie 2021. Locatie: Eden Garden Resort, Predeal sau ONLINE LIVE. Afla mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician/