CityVisionMagazine

Paysafe extinde parteneriatul cu ZEN.COM pentru o trecere mai ușoară între bankingul cash și cel digital

Platforma de plăți integrate lider de piață Paysafe (NYSE: PSFE), anunță astăzi extinderea parteneriatului cu providerul de plăți ZEN.COM. Soluția eCash a Paysafe, Paysafecash, va putea fi acum folosită de clienții individuali, precum și de clienții business din 25 de țări din Europa pentru a realiza depozite de cash rapide și sigure, în portofelele virtuale ZEN.COM.

Cum funcționează? Primul pas este selectarea Paysafecash ca metodă pentru top up în aplicația de mobil a ZEN.COM, apoi clientul alege ce cantitate de cash va depune în cont, astfel generându-se un cod unic de bare pentru tranzacție. Codul de bare nu trebuie să fie folosit neapărat imediat, clientul având la dispoziție 72 de ore. În această perioadă de timp, consumatorul poate să meargă la cel mai apropiat loc de plată, care în cazul României poate fi găsit la dispozitivele de self-vending precum Zebrapay, Kiwi, PayPoint, scana codul de bare la terminal și face plata cash. Suma depusă va fi creditată de portofelul virtual ZEN.COM în doar câteva minute.

Portofelul poate manageria conturi în 30 de valute și poate fi folosit pentru a transfera bani, a schimba valută, precum și drept un card de plată. În plus, datorită IBAN-ului, portofelul se poate alătura contului bancar tradițional sau îl poate înlocui complet.

Integrarea Paysafecash în ZEN.COM aduce cu sine o mult dorită și căutată opțiune de încărcare de cash pentru consumatorii de banking digital din următoarele 25 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

Anunțul de astăzi este cea mai nouă veste din cadrul colaborării continue și puternice dintre cele două companii. Clienții business ai ZEN.COM au opțiunea de a accepta plăți prin intermediul soluției lider prepaid paysafecard a Paysafe și prin portofelul digital Skrill. Mai mult de atât, paysafecard oferă posibilitatea de încărcare a portofelului, în acest moment neexistând planuri pentru o integrare suplimentară a soluțiilor de plăți Paysafe.

Michał Bogusławski, Commercial Director al ZEN.COM, a apreciat:

“Industria de servicii financiare și nevoile consumatorului sunt într-o continuă schimbare. Totuși, tendințele generale ne oferă o indicație clară a faptului că consumatorii caută simplitate și securitate. Pentru a îndeplini aceste nevoi, inovația și colaborarea dintre jucătorii din in industrie sunt esențiale. La ZEN.COM, ne propunem să oferim clienților soluții all-in-one, fie că sunt ei business sau nu. Colaborarea noastră cu Paysafe, partenerul nostru valoros de mulți ani de zile, este un atu de care beneficiază audiențe multiple, permițându-ne să oferim comercianților o varietate și mai mare de metode de plată și în același timp le permite consumatorilor să folosească metoda lor preferată de plată. În calitatea sa de partener agil și de încredere, Paysafe ne oferă o adevărată bucurie să lucrăm împreună”.

Udo Müller, CEO al diviziei de eCash al Paysafe’s, ce înglobează paysafecard și Paysafecash, a adăugat:

Sunt încântat de extinderea parteneriatului nostru cu ZEN.COM, pentru a oferi o funcționalitate de depozit bazată pe cash, cu Paysafecash. Rețeaua noastră eCash este extrem de bine plasată pe piață și își continuă extinderea, devenind o opțiune de încărcare de portofel foarte convenabilă și accesibilă pentru clienții cash ai ZEN.COM, cu atât mai mult cu cât banii cash reprezintă o temelie a peisajului plăților în multe din aceste țări.”