CityVisionMagazine

Stada România lansează ViruProtect cu aromă de căpșuni

Stada România lansează o nouă variantă a deja bine-cunoscutului spray oral ViruProtect STADA, pe cel cu aromă de căpșuni. Prezent pe piața din România de mai puțin de un an, ViruProtect STADA a devenit unul dintre aliații noștri de bază împotriva virusurilor din sfera ORL.

ViruProtect acționează prin dezactivarea virusurilor de pe membrana mucoasă și împiedică multiplicarea lor.

Prevenția păstrează sănătatea

Gura, gâtul și nasul sunt poarta de intrare a virusurilor în corp, așa că e nevoie să fim cu băgare de semă ca sa ne protejăm eficient. Și, în plus, să acordăm o atenție sporită igienei mâinilor. Totodată, e nevoie să nu creăm un mediu propice dezvoltarii germenilor si virusurilor care pătrund prin nas, migrează în gât și, încep să se multiplice.

Cum putem acționa ca să ne protejăm?

Înainte de ieșirea din casa și până să ne întâlnim cu alte persoane, putem folosi ViruProtect STADA. Avantajul lui? Grație formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora), noul spray oral ViruProtect STADA cu aromă de căpșuni blochează, dezactivează și protejează împotriva celor mai frecvente virusuri din raceală și gripă.

Cum acționează noul ViruProtect STADA cu aromă de căpșuni?

ViruProtect STADA crează o barieră și protejează cavitatea bucală și gâtul, acolo unde se multiplică cele mai periculoase virusuri de răceală și gripă, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare.

ViruProtect STADA are eficiență de pană la 99.9 % asupra virusurilor de răceală și gripă, intre care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus.

În plus, administrat de la primele semne ale răcelii sau gripei, poate reduce cu până la jumatate durata acestora.

Și nu uita: ViruProtect STADA poate fi administrat de la vârsta de 4 ani, iar aroma de căpșuni este ideală pentru copii.

ViruProtect se găsește în toate farmaciile din România

Spray-ul oral ViruProtect cu aromă de căpșuni poate fi achiziționat din farmaciile din România. El va fi disponibil în flacoan de 20 ml.