CityVisionMagazine

Diana Bianca o ține din vacanță în vacanță. Vezi ce destinație a ales de această dată vedeta!

Celebritățile noastre, fie că e vorba de actori, oameni de televiziune, fotbaliști sau soliști, au câteva preferințe comune când vine vorba de vacanțe. Unii preferă insulele din Bahamas sau insulele izolate din Maldive, alții își aleg vacanțe în Bali, iar mulți dintre ei aleg vacanțele de lux deloc private, unde petrecerile nu se termină niciodată. Extrovertiții pot fi văzuți petrecând în cluburile din Ibiza, de pe Riviera franceză, dar și pe Riviera turcească.

Iar atunci când vine vorba despre un sejur în Turcia, iahturile se adună cu zecile sau chiar sutele în portul orașului, iar cluburile cu cele mai inedite cocktailuri sunt populate de aceștia. Ba chiar se dau și petreceri private, la care accesul e limitat.

La fel și Diana Bianca se bucură de zile cu soare și peisaje inedite în Turcia, acolo unde își petrece concediul, alături de familie. Prezentatoarea TV a împărtășit și admiratorilor săi imagini din sejurul în care se află. Aceasta s-a cazat la un hotel de lux, all-inclusive, și se bucură de soare și de relaxare.

În Turcia, Diana a urmat rețeta clasică: soare, plajă, piscină, cumpărături și restaurante de lux. Blondina s-a bucurat de vacanță și s-a relaxat, departe de agitația din Capitală.

Diana Bianca, în vacanță în costum de baie

Recent, aceasta a publicat și o fotografie în timp ce se afla în costum de baie. Vedeta a renunțat astfel la tocuri și la ținutele elegante cu care ne-a obișnuit în platoul de filmări, iar acum ea se poate bucura de ținute cât mai lejere, potrivite pentru zile de relaxare.

Diana a optat pentru un costum de baie alb, care i-a pus în evidență formele voluptoase și… ce-i drept, arată de invidiat!