CityVisionMagazine

Momente de neuitat

Fotografiile adună pentru totdeauna momente din viața fiecărei persoane. Viața poate însemna suișuri și coborâșuri, bucurie și tristețe, dar și momente care ne taie răsuflarea. Viața adună amintiri frumoase și neprețuite. Și ce poate fi mai frumos decât să le păstrezi pentru totdeauna în format fizic și nu digital? Dacă aș putea aduna toate momentele memorabile din ultimii doi ani, le-aș lega cu fundă de mătase și le-aș așeza între paginile parfumate ale unui jurnal de odinioară. Am învățat să apreciez fiecare clipă sau lucru și să colectez amintirile pentru mai târziu.

Chiar dacă realizez destul de multe fotografii în format digital, sunt adepta albumelor clasice, frumos legate, așa cum se obișnuia odinioară. Cred că și voi v-ați petrecut timp printre albumele bunicilor, încercând să descifrați povestea din spatele acelor fotografii. Sunt momente înghețate în timp, păstrate pentru totdeauna.

Am optat de fiecare dată pentru albumele YoloBook. Sunt mulțumită de calitatea lor și le pot personaliza după bunul plac. Dezvoltarea digitalizării și apariția telefoanelor smart nu înseamnă neapărat că unele trenduri cum sunt realizarea fotografiilor trebuie să fie uitate, nu-i așa? Echipa YoloBook a găsit o soluție și anume de a combina realizarea tradițională a fotografiilor cu ajutorul avantajelor oferite de noua tehnologie. Împreună cu familia YoloBook – YoloBook, YoloFrame și YoloBox veți avea în continuare cele mai dragi amintiri la îndemână, însă într-un mod mult mai modern și creativ. În plus, albumele sunt împodobite cu coperți deosebite și reprezintă o idee ideală pentru un cadou oferit persoanelor dragi, care vor zâmbi mereu atunci când își vor reaminti de aventurile petrecute împreună, clipe pe care le-ați surprins cu telefonul sau aparatul foto. Gama largă de coperți face ca albumele să fie un cadou deosebit și menit pentru orice ocazie, însă și un mod perfect de a păstra amintirile și fotografiile de familie.

Produsele YoloBook se pot comanda prin intermediul aplicației mobile, doar încărcați fotografii din galeria telefonului, de pe profilul de Facebook sau contul de Instagram. Link-ul de descărcare a aplicației este: onelink.to/yolobook.

Dacă v-am stârnit interesul, puteți afla mai multe de pe site-ul: http://yolobook.com/ro