CityVisionMagazine

Descoperă eleganța și senzualitatea cu noul balsam de rufe Silan Suprême!

Experimentează senzația de rafinament cu noul balsam de rufe Silan Suprême, îmbogățit cu note florale și fructate. Acest balsam de rufe oferă hainelor un parfum de lungă durată, fin, creat de parfumieri francezi. În plus, formula Crème-Care netezește țesăturile hainelor, oferindu-le o catifelare irezistibilă.

Descoperă eleganța noului balsam de rufe Silan Suprême, cu parfumuri de lux create de parfumieri francezi, ce oferă rufelor o senzație de catifelare și prospețime, datorită formulei sale Crème-Care. Te poți bucuri acum de un parfum de lungă durată, mai sustenabil și cu o biodegradabilitate îmbunătățită față de variantele anterioare Silan Supreme.

Silan Supreme este disponibil pe piață în patru variante ce îți vor încânta simțurile:

Experimentează senzația de rafinament cu Silan Suprême Glamour, îmbogățit cu arome încântătoare de note fructate cu elemente lemnoase și senzuale de mosc.

Experimentează senzația de catifelare cu Silan Suprême Elégance, îmbogățit cu arome încântătoare formate dintr-o fuziune grațioasă a unei note de vârf fructate, un miez floral hrănitor și un amestec de parfumuri irezistibile.

Bucură-te de noul Silan Suprême Pleasure, îmbogățit cu arome încântătoare ce evidențiază note cremoase precum lemnul de santal și tonka, cu o notă de prospețime adusă de petale de trandafir și pere.

Noul Silan Suprême Romance este îmbogățit cu arome ispititoare de trandafiri roz și note fructate.

Silan Suprême, promotor al sustenabilității

Formula balsamului Silan Suprême conține capsule de parfum cu biodegradabilitate îmbunătățită, ceea ce face din acest produs alegerea potrivită pentru a proteja mediul înconjurător. De asemenea, ambalajul Silan este realizată 100% din plastic reciclat, trebuie doar să desfaci folia și poți recicla sticla.