CityVisionMagazine

Colier din argint personalizat cu nume – detaliul care complimentează orice piesă vestimentară

Colierul Nomine se integrează perfect în orice ținută, iar pentru stilul casual este acel detaliu care complimentează orice piesă vestimentară. Fiind un lanț minimalist, acesta poate fi purtat cu imprimeuri sau culori puternice. Este super în tendințe să mixezi bijuteriile, așa că îndrăznește să porți mai multe lanțuri în lungimi diferite și astfel vei creea un element stilistic care va atrage toată atenția. În plus, creează iluzia unei siluete filiforme. Alege o pereche de jeans, un tricou sau chiar o cămașă supradimensionată, poți opta pentru o pereche de teniși sau chiar bocanci, orice ai alege, acest colier este acel must have al fiecarei zi.

Cum bijuteriile sunt considerate a fi un element important în orice ținută, poartă colierul nostru într-o seara când mergi la un restaurant sau la un cocktail. Îl poți purta la o rochie înflorată sau chiar cu un costum într-o culoare pudrată. Poartă-l pe deasupra gulerului sau alege haine cu decolteu, însă nu renunță la accesoriul cu numele care pentru tine înseamnă atât de mult. Dacă alegi o rochie midi, o poți asorta și cu cizme înalte sau inspira-te din propunerile noastre.

Daca ești o fire căreia îi place să experimenteze, atunci poartă colierul cu un costum într-o culoare vibrantă sau alege pentru seară o rochie din paiete cu decolteu pe care să o asortezi cu o pereche de pantofi clasici, sau optează pentru sandale pentru a avea un aer cât mai chic.

Poți personaliza colierul cu numele pe care îl dorești, bijutierii de la bijubox.ro vor avea grija să iasă perfect! Preț – începând de la 174,44 lei. Produsul poate fi realizat din argint, argint placat cu aur galben și argint placat cu aur roz și este disponibil la comandă pe site-ul bijubox.ro.

Bijubox este site-ul pe care veți găsi întotdeauna modele cu stil create cu grijă și pasiune pentru bijuterii.  Toate produsele din colecțiile bijubox sunt verificate de ANPC și vin la pachet cu o garanție premium de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire nelimitată.

Descoperă colecțiile de bijuterii pe bijubox.ro și alege piesa preferată pentru acest sezon!