CityVisionMagazine

Descoperă tainele comunicării în cadrul seminarului gratuit ,,Omul din spatele business-ului”

Comunicarea este factorul esențial în tot ceea ce ține de dezoltarea noastră ca oameni. Adevărata transformare însă, se întâmplă cu fiecare moment în care investim în dezvoltarea personală și cu siguranță NLP va face diferența. Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) este o știință unică cu un impact uimitor asupra vieții noastre care ne poate ajuta să devenim ceea ce ne dorim cu adevărat, atât din punct de vedere personal cât și din punct de vedere profesional.

NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru că ne oferă cadrul perfect să începem să trăim viața cu sens. Programarea Neuro-Lingvistică ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicam mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

“Multe companii de top care folosesc deja NLP și-au crescut afacerile utilizând cunoștințele învățate. Diversitatea acestor companii care încorporează NLP în practica de zi cu zi este o dovadă că tehnicile și abordarea inerentă a NLP poate fi folosită în: organizații multinaționale, întreprinderile mici, sector privat, sector public, cei care desfășoară activități independente, persoanele fizice. Dacă ți-ai dorit vreodată ca echipa ta să devină mai eficientă, să obții o mai bună comunicare între membrii personalului și între departamente, să creezi o legătură mai puternică cu clienții tăi, să faci vânzări și negocieri mai stimulatoare în timp ce vei trata obiecțiile și obstacolele cu eleganță, atunci e timpul să iei în considerare Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) în afacerea sau cariera ta.”, explică Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Marii lideri ai lumii au știut că unul dintre principalii factori esențiali în dezvoltarea echipelor este comunicarea. De aceea leadershipul se învață și se antrenează constant. Un limbaj precis și abilitatea de a comunica cu oricine, vă lăsă cât mai puțin loc interpretării.

Business-urile se fac prin oameni, iar leadership-ul eficient este una din cheile succesului. De aceea, comunicarea este factorul primordial în dezvoltarea echipelor care stau la baza acestora. Pentru a exersa şi perfecţiona acest limbaj constructiv, un prim pas constă în cunoaşterea şi recunoaşterea proceselor prin care filtrezi, procesezi şi furnizezi informaţii: ștergere, distorsiune, generalizare. Pe măsură ce te vei aventura în magia propriului sistem neurolingvistic, vei examina meta-modelul (limbaj specific) şi vei lucra cu profunda simplitate a acestuia. Cu ajutorul Meta-modelului NLP comunici cu transparență și elimini orice substrat ascuns.”, continuă Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Orice afacere se bazează pe competențele oamenilor care stau la baza acesteia. Una dintre cele mai importante seturi de competențe necesare într-o lume în schimbare sunt aptitudinile de leadership. Folosind tehnicile NLP, vei avea posibilitatea să descoperi și să studiezi unele modele, principii și abilități specifice, care să-ți permită să fii un lider cu mai mult succes, adică să dezvolți aptitudinile necesare pentru un leadership valoros.Capacitatea de a identifica modalitățile prin care oamenii gândesc și simt, și să faci modificări în mod etic în aceste stări îl fac, de asemenea, ideal pentru mediul de afaceri.  Este important să știi că oamenii au strategii atât pentru succes, cât și pentru eșec. Prin utilizarea tehnicilor de NLP poți să decodezi comportamentele și gândurile care determină succesul sau eșecul, astfel, devii conștient de ceea ce se întâmplă la nivel subconștient.

NLP se concentrează pe rezultate și îți oferă procese prin care îți realizezi obiectivele în mod eficient, atât cele personale, cât și cele ale echipelor din care faci parte. Te aștept la seminarul gratuit ,,Omul din spatele business-ului” din 14 septembrie de la ora 19:00, rezervă-ți locul și hai să ne întâlnim online pentru o discuție deschisă, plină de informații cu adevărat prețioase. Seminarul este adresat: Oamenilor de afaceri din toate nivelurile de management, întreprinzători și oameni de afaceri care sunt interesați de dezvoltare personală și leadership; Celor care lucrează în vânzări, resurse umane (HR), relații publice (PR), trainerilor indiferent de domeniu de activitate (HR, team building, coaching etc.), negocieri; Tuturor celor care doresc să-și crească nivelul comunicării, să facă față mai bine conflictelor organizaționale și personale (interne și interumane); Noilor manageri care vor să își maximizeze eficacitatea în primele 90 de zile în noul lor rol.”- Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Rezerva-ți acum un loc la seminarul gratuit, pentru a descifra tainele comunicării. Durata : 3 ore. Iți poți rezerva un loc la seminarul gratuit ,,Omul din spatele business-ului”, aici: https://nlpdiscovery.ro/seminar-nlp-business/