CityVisionMagazine

Lumânările parfumate: un regal senzorial

Cu o istorie complexă, lumânările au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri, însă nu se știe cu exactitate originea lor. Primele obiecte similare lor au fost folosite de egiptenii antici și erau realizate prin înmuierea miezului de stuf în seu, asigurând o ardere îndelungată. Apoi romanii au creat o variantă timpurie a lumânărilor. Aceștia scufundau papirus laminat în seu topit sau în ceară de albină și îl foloseau pentru a-și lumina locuințele. În funcție de locul de pe glob în care erau folosite, lumânările erau confecționate din diverse tipuri de grăsimi sau ceară și încet, încet, au început să devină parte a ceremoniilor religioase.

De aici până la lumânările parfumate pe care le folosim astăzi a fost un drum lung. Lumânările parfumate creează o atmosferă caldă, ajutând la relaxarea după o zi lungă. Lumânările, un adevărat simbol pentru conceptul danez hygge, transformă spațiul în care sunt aprinse, o metamorfoză rapidă, aducând cu sine nu doar arome și lumină, ci şi o ambianță relaxantă.

În fiecare zi descoperim lumea prin simțuri, iar designul interior nu are doar componente vizuale și tactile, ci și olfactive. Cu alte cuvinte, un miros proaspăt în casă este esențial pentru a te simți bine. Este important să găsim aroma perfectă, pe gustul nostru. Nici prea puternică, nici prea banală. O semnătură unică.

Mie îmi plac parfumurile intense. Ele creează emoții asociate unor amintiri de neprețuit. Mirosul este unul dintre cele importante simțuri, iar aromele unice pot trezi emoții, stări și momente fericite. Pentru mine, vara se caracterizează prin briza sărată a mării, înghețata aromată, fructele proaspete și băuturile colorate. Lumânările parfumate REIA au adus mai aproape mireasma unică a verii cu aroma de rodie și ciocolată. Ele sunt realizate din ingrediente naturale, în vreme ce parfumul este intens, fiind creat pentru a trezi emoții nedescoperite. „Pomegranate Noir” conține note de lemn ars, crin și rodie, iar „Chocolate Pudding” te învăluie în note de struguri, smochine, măr, scorțișoară, migdale, ciocolată albă și coajă de portocală. Lumânările parfumate REIA sunt o adevărată provocare a simțurilor. De când le-am scos din cutie, ele mi-au înmiresmat camera, iar parfumul persistă chiar și după ce le-am stins.

Povestea lumânărilor REIA începe cu liniștea și starea de bine pe care ele o aduc în casă și în sufletul tău imediat cum le aprinzi. Sunt realizate din 100% ingrediente naturale și vegane pentru a-ți oferi o experiență a simțurilor completă. Fiecare lumânare este realizată cu multă grijă și pasiune pentru frumos. Portofoliul este vast și poți alege arome dulci, fresh, florale, cocktail, fructate, gourmet, lemnoase, dar și pastile de ceară și parfumuri de cameră.

Te invit pe site-ul REIAhttps://www.reia.ro/