CityVisionMagazine

Downtown LA, noua colecție OPI pentru toamna lui 2021

Cu ocazia aniversării a 40 de ani de existență, OPI lansează o impresionantă colecție de toamnă – Downtown LA – care ne poartă direct pe străzile din Los Angeles, astfel încât să ne putem bucura de atmosfera din acest oraș fabulos, unde cultura și modernul trăiesc în simbioză. Cu 12 culori în trei sisteme diferite de culoare (Nail Lacquer, Infinite Shine, Gel Color), noua colecție oferă o paletă versatilă de nuanțe prin trecerea de la tonurile de tranziție la cele dramatice.

Tonuri delicate și fluide de lila și roz mixate cu nuanțe calde, dar metalice de toamnă, de la roz metalizat la marouri bogate aurii. Tente îndrăznețe de zmeuriu, burgund și verde pin sunt contrabalansate de nuanțe prăfuite de bleu închis și gri.

”În toamna aceasta, continuăm călătoria către orașul natal al brandului OPI pentru a completa sărbătorirea celor 40 de ani și vrem să explorăm o zonă a orașului care a fost modelată de moștenirea culturală a mai multor generații – centrul orașului Los Angeles.”, remarcă co-fondatoarea OPI și Brand Ambassador, Suzi Weiss-Fischmann.

“Prin intermediul acestei noi colecții, am mixat centrul istoric al Los Angelesului cu noul său vibe; acest concept este pus în valoare de nuanța Abstract After Dark, care este o versiune nouă a celebrei și iconicei culori Lincoln Park After Dark. Inspirate de nopțile strălucitoare și glam din Los Angeles, noile lacuri reușesc să pună alături de tentele intense de albastru, bleu și violet, fărâme de apusuri sclipitoare urbane.”

Downtown LA este o colecție expansivă, inspirațională, cu un spectru bogat în culori vibrante inspirate de arhitectura istorică a LA-ului, arta stradală și cerul deschis, atât din timpul zilei, cât și al nopții.

Numele culorilor au fost alese cu grijă, fiecare în parte reprezentând cele mai populare locuri din Los Angeles. 7th & Flower este o intersecție celebră din inima orașului, Isn’t It Grand Avenue este locul în care se regăsesc cele mai cunoscute muzee de artă precum The Broad și MOCA, Angel’s Flight to Starry Nights a fost inspirat de stația Angel’s Flight din Bunker Hill.