CityVisionMagazine

Reînvie instant părul și redă-i strălucirea

Suntem persoane diferite, și la fel și părul nostru este diferit și are nevoie de îngrijire dedicată.

Tocmai de aceea, experții Londa Professional au creat o Nouă gamă de îngrijire a părului: VELVET OIL. Noua formulă are la bază Uleiul de Argan – ce permite o utilizare versatilă și până la 100% revigorare instantanee a părului.

Uleiul de Argan este intens hrănitor și protector, deoarece are proprietăți puternice de conservare a cuticulei părului. În plusun alt ingredient conținut de noua formulă Londa Professional este Vitamina E. Un puternic antioxidant, aceasta previne deteriorarea UV și efectele îmbătrânirii menținând o moliciune incredibilă a firului de păr.

Pentru a te bucura de aceste beneficii și a obține un păr instant revigorat, specialiștii Londa Professional îți fac câteva recomandări, pe care ar fi bine să le urmezi:

Şamponul Velvet Oil curăță ușor și ajută instant la revigorarea părului, făcându-l să arate mai sănătos. Te vei bucura astfel de un păr sănătos, frumos, neted și vei obține un luciu natural. Cum procedezi? Masezi bine șamponul pe părul umed, apoi clătești.

Pentru cele mai bune rezultate este indicat să-l folosești împreună cu Balsamul din gama Velvet. Rolul acestuia? Ajută instantaneu părul să devină moale și revigorează firul, făcându-l să arate și să se simtă mai sănătos. Vei obține un păr moale și lucios, demn de invidiat. Pentru aceste rezultate este suficient să masezi balsamul pe părul umed, timp de 1–3 minute, după care clătești bine.

Totodată, specialiștii Londa recomandă utilizarea acestor produse împreună cu Uleiul tratament. Rezultatul? Te vei putea bucura de un păr frumos, revigorat, și vei obține o strălucire naturală. Masează uleiul pe părul umed și lasă-l să acționeze timp de  5-10 minute, apoi clătește bine.

Iar dacă vrei să obții cele mai bune rezultate, adaugă ritualului de spălare amintit și uleiul ușor din aceeași gamă Velvet. Atuul lui? Sporește strălucirea și revigorează podoaba capilară, astfel că te vei bucura de cel mai sănătos și frumos păr, fără ca acesta să fie încărcat.

Cel mai versatil mod de a aplica uleiul este direct pe părul umed pentru protecție împotriva căldurii, și pe părul uscat pentru efect antifrizz. Sunt suficiente 1-2 pulverizări distribuite uniform pe toată lungimea și apoi la rădăcină. Rezultatul? Frumusețe naturală și aspect sănătos… instant!

Testează noile produse și strălucește de frumusețe!