CityVisionMagazine

Eco-distracție în Poiana Brașov

La Ana Hotels Poiana Brașov, ne distrăm creativ și responsabil. Copii de toate vârstele sunt așteptați alături de părinții lor la Kids Club pentru a descoperi din tainele reciclării și cum pot transforma creativ deșeurile de ambalaje în jucării, diferite obiecte utile sau cadouri pentru cei dragi.

Pe lângă eco-distracția garantată, cei mici vor învăța despre importanța colectării separate și a reciclării deșeurilor de ambalaje și vor avea ocazia să își formeze deprinderi de bază în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător.

Atelierele de reciclare creativă sunt gratuite și se adresează tuturor oaspeților Ana Hotels Poiana Brașov. La finalul atelierelor, fiecare copil va primi o diplomă de “EcoArtist” și obiectele reciclate creativ chiar de ei.

image

Organizarea atelierelor de reciclare creativă face parte din conceptul Ana Hotels Eco Friendly și vine ca o continuare a măsurilor luate de grupul Ana Hotels în ceea ce privește protecția mediului. La toate hotelurile din grup se află stații de încărcare pentru mașinile electrice, în camere s-au luat măsuri de prevenție în ceea ce privește utilizarea plasticului, astfel s-a renunțat la folosirea sticluțelor mici pentru șampoane și geluri de duș și s-a trecut la cele reutilizabile. Pentru a reduce consumul de apă și detergent, oaspeții sunt invitați prin mesaje de comunicare internă să anunțe atunci când doresc să fie schimbate prosoapele din cameră. În unele dintre hotelurile din cadrul grupului au fost înlocuite becurile incandescente cu becuri led, pentru a reduce consumul de energie.

Gesturile simple pe care le poți face pentru mediu, pot deveni treptat un stil de viață.