CityVisionMagazine

Trei greseli pe care le faci atunci cand vine vorba de alegerea articolelor vestimentare

1.Pastrezi micile etichete

Cu siguranta ai vazut cel putin o data un sacou barbatesc care avea cusuta o eticheta pe maneca si te-ai intrebat ce trebuie sa faci cu aceasta. Anumite branduri aleg sa puna etichete fie din panza sau din alt material cu numele brandului brodat pe maneca sacoului sau jachetei pe care o comercializeaza.

Aceasta eticheta (ca orice alta eticheta de altfel) trebuie indepartata deoarece aceasta are un aspect inestetic.  Acestea sunt folosite de catre branduri doar pentru imagine.

Acelasi lucru l-am putea spune si despre etichetele de pe interiorul unei camasi. Aceasta se indeparteaza cu grija, mai ales daca vorbim despre o camasa construita dintr-un material subtire si avand o culoare deschisa care ar putea permite vederea etichetei.  

2.Elimini din start articolele vestimentare care necesita retusuri.

Cu totii ne dorim ca atunci cand mergem sa ne cumparam o tinuta acceasta sa ni se potriveasca perfect din prima. Acest lucru nu este posibil intotdeauna iar acest lucru nu este din cauza aspectului nostru fizic.  

Este perfect daca magazinul de la care comanzi are si un magazin fizic unde sa poti proba hainele inainte insa daca magazinul este online nu te grabi sa dai retur un articol vestimentar daca retusul nu este extrem de complicat.

Tine cont de acest lucru data viitoare cand mai mergi la cumparaturi: o tinuta retusata exact pe dimensiunile tale va fi intotdeauna mai sofisticata.

3. Nu te masori inainte de a comanda

Brandurile au croieli diferite si de aceea este important sa-ti iei cateva masuratori inainte pentru a fi sigur ca produsul iti este bun. La DON MEN esti sunat inainte pentru a verifica marimile si ti se ofera masuratorile exacte ale produsului pe care ti-l doresti in cazul in care iti doresti sa-l compari cu unul de acasa.

Articol oferit de don-men.com