CityVisionMagazine

Suportul invizibil pentru sistemul imunitar

Nu toată lumea știe că 70% din sistemul imunitar este localizat în intestin. Într-adevăr, 70% din celulele active imunologic sunt localizate în mucoasa intestinală. O dietă dezechilibrată și săracă în fibre, în combinație cu stresul poate afecta negativ sănătatea intestinelor, prin urmare afectează și sistemul imunitar.

Nutrilite, marca nr. 1 de vitamine și suplimente alimentare din lume, a lansat Nutrilite™ Balance Within™ – sprijin imunitar, un produs potrivit oricărui stil de viață si la orice vârstă. E destinat bărbaților și femeilor care se străduiesc să trăiască din plin și care aspiră la o viață sănătoasă și echilibrată. Nutrilite™ Balance Within™ este un produs 3 în 1, aliatul perfect al sistemului tău imunitar, putând contribui la:

• Susținerea sistemul imunitar – Nutrilite™ Balance Within™ conține vitaminele B6 și B9, care susțin funcția normală a sistemului imunitar.

• Susținerea bunei dispoziții – Vitaminele B6 și B9 sunt adesea numite „vitamine ale dispoziției” deoarece contribuie la funcția psihologică normală. În plus, vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

• Sprijină reducerea oboselii – Vitaminele B6 și B9 (acid folic) contribuie la reducerea oboselii și îți oferă energia necesară în fiecare zi.

• Sprijină microbiomul, datorită bacteriilor producatoare de acid lactic.

Fiecare porție individuală de Nutrilite™ Balance Within™ furnizează cel puțin 6 miliarde (109) de bacterii producătoare de acid lactic. Amestecul a două tulpini include tulpinile bacteriene producătoare de acid lactic bine documentate științific, Lactobacillus acidophilus NCFM și Bifidobacterium lactis HN019. Tulpinile din Nutrilite™ Balance Within™ au o toleranță acidă foarte bună și nu necesită acoperire pentru a supraviețui condițiilor dure ale stomacului, astfel încât marea majoritate a celor 6 miliarde de bacterii ajunge în intestin în viață.

Pulberea Nutrilite™ Balance Within™, are un gust plăcut de vanilie și se topește rapid. Acest aspect o face extrem de ușor de consumat în fiecare zi, ori de câte ori dorești și oriunde este nevoie. În plus, Nutrilite™ Balance Within™ poate fi transportat oriunde și consumat simplu sau amestecat cu ușurință în băuturi reci, cum ar fi sucul, sau în alimente precum musli. Nu necesită refrigerare și nici apă.

„Suntem atât de încântați să prezentăm Nutrilite™ Balance Within™. Produsul este un supliment zilnic 3-în-1, care oferă 6 miliarde de CFU-uri din două dintre cele mai bine studiate bacterii ale acidului lactic – în combinație vitaminele B6 și B9 pentru funcția imunitară și susținerea dispoziției.”, spune Kristin Morriscercetător principal la Nutrilite™.

Produsele Nutrilite sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invităm să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.