CityVisionMagazine

Show de drone în premieră în România în jurul monumentului architectural Coloana Infinitului

Cerul din Târgu Jiu a avut parte sâmbătă seara de un show senzațional de drone luminoase. 50 de drone s-au văzut pe cer, într-un zbor coordonat. A fost spectacol pe cerul din Târgu Jiu, un spectacol care a adunat câteva mii de spectatori.

EVSKY, prima companie românească care prestează show-uri de drone luminoase pe cer a oferit cel mai impresionant moment, un spectacol de lumini pe cer cu drone „dansând” în sincron. Baletul aerian a durat 8 minute, iar dronele s-au ridicat pe o distanță de până la 90 de metri.   

„În zilele noastre, divertismentul nu trebuie să mai însemne repetiție sau monotonie, de acea inovația și creativitatea show-urilor cu drone luminoase pot schimba această perspectivă și o pot face mereu unică. ”, Mădălin Preda, Co-Fondator & Creative Director EVSKY SHOW.

Cele 50 de drone au creat un joc spectaculos de lumini și culori, pe cea mai mare scenă din lume, cerul, într-o perfectă concordanță cu o coloana sonoră impresionantă alcătuită din piese celebre din repertoriul lui Gheorghe Zamfir sau Maria Tănase. Tehnologia EVSKY și măreția operei lui Constantin Brâncuși au fost surprinse într-un spectacol în premieră în România.  În timpul show-ului s-au putut observa câteva animații care au dansat chiar în jurul Coloanei Infinitului, creând astfel o imagine fără de precedent, iar întregul moment este unic chiar și în Europa, fiind o premieră în industria show-urilor de drone.

„EVSKY a luat naștere din dorința de a folosi tehnologia pentru a putea transmite emoție oamenilor. Poziția dronelor și luminile sincronizate, împreună cu o coloana sonoră bine aleasă, transformă întregul eveniment într-o experiență unică, de neegalat și totodată alimentează imaginația publicului și dorința lor să vadă noi coregrafii.”, a declarat Alin Neacșu Co-founder & CTO EVSKY SHOW.