CityVisionMagazine

Filmul „Reminiscențele Trecutului” – acum în cinematografe

De la scenaristul / regizorul / producătorul Lisa Joy vine thrillerul de acțiune „Reminiscenţele Trecutului” al Warner Bros. Pictures, cu Hugh Jackman, Rebecca Ferguson și Thandiwe Newton în rolurile principale. Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minții, navighează în lumea întunecătoare și atrăgătoare a trecutului, ajutându-și clienții să-și acceseze amintirile pierdute. Trăind la marginea coastei scufundate din Miami, viața lui se schimbă pentru totdeauna când primește un nou client, Mae (Ferguson). O simplă chestiune de pierdut și găsit devine o obsesie periculoasă. În timp ce Bannister luptă pentru a găsi adevărul despre dispariția lui Mae, el descoperă o conspirație violentă și, în cele din urmă, trebuie să răspundă la întrebarea: cât de departe ai merge pentru a te ține de cei pe care îi iubești?

Alături de nominalizat la Oscar Jackman („Les Misérables”, „The Greatest Showman”), Ferguson (viitoare „Dune”, filmele „Mission: Impossible”) și Newton („Solo: A Star Wars Story”), filmul îl are în rolurile principale pe Cliff Curtis („The Meg”, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), nominalizată la Oscar Marina de Tavira („Roma”), Daniel Wu („Into the Badlands”, „Warcraft”), Mojean Aria (TV „ Vezi ”și„ Dead Lucky ”), Brett Cullen („ Joker ”), Natalie Martinez (seria„ The Stand ”și„ The Fugitive ”), Angela Sarafyan („ Westworld ”) și Nico Parker („ Dumbo ”).

Joy („Westworld”) debutează cu Reminiscențele Trecutului, în regia filmelor de lungmetraj, și pune în scenă propriul scenariu original. Filmul este produs de Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca și Aaron Ryder. Producătorii executivi sunt Athena Wickham, Elishia Holmes și Scott Lumpkin.

Echipa de creație a lui Joy include mai mulți dintre colaboratorii ei din „Westworld”, inclusiv directorul de fotografie Paul Cameron, designerul de producție Howard Cummings, editorul Mark Yoshikawa și compozitorul Ramin Djawadi, alături de designerul de costume Jennifer Starzyk („Bill & Ted Face the Music”).

Warner Bros. Pictures prezintă A Kilter Films / Michael De Luca / Filmnation Production, un film de Lisa Joy, „Reminiscenţele Trecutului”. Filmul va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. In România, este distribuit de Vertical Entertainment si  va fi lansat în cinematografe, în august 2021.

Trailer – https://youtu.be/4XQAlbxsVKo