CityVisionMagazine

Un detox pentru scalp, va rog!

Vara și, mai ales, atunci când afară este foarte cald, părul și scalpul au de suferit. Și ajungem să ne confruntăm cu un nivel de sebuum în creștere, ceea ce generează atât îngrășarea scalpului, cât și a părului.

Din nefericire, această tendință se poate permanentiza. Și noi, contribuim din plin. Cum? Printr-un stil de viață dezordonat, prin alimentație haotică și styling agresiv.  Tot așa, părul ne reflectă stilul de viață și stilul de alimentație, însă la fel de bine el poate fi moștenire genetică.

Un alt aspect pe care ar fi bine să îl iei în calcul este proveniența sebumului. Te informăm că ţesutul de la nivelul scalpului este acoperit de glande sebacee care produc, logic, sebum. Ei bine, acest sebum are și un rol pozitiv. El ajută la hidratarea suprafeţei scalpului și la protejarea acestuia. Și totuși, cum și ce poți face ca să îți reechilibrezi scalpul?

Londa Professional are în portofoliu un super tratament de pre-șamponare și pre-detox: Londa Scalp DETOX. Un produs uber cool care vine să revoluționeze piața produselor cosmetice profesionale. Atuurile sale? Curăță scalpul de poluanți, impurități și mătreață. Londa Scalp Detox ajută părul, oferindu-i un aspect sănătos. Și unde mai pui că restabilește echilibrul natural al scalpului.

Produsul marca Londa Professional este ideal pentru un scalp stresat și gras. Dacă vrei o terapie completă, poți continua reechilibrarea scalpului cu utilizarea șamponului Intensive Cleansing.

Preț recomandat – 65 de lei