CityVisionMagazine

Levi’s® aduce omul și natura împreună pentru colecțiile de toamnă / iarnă 2021

Omenirea și natura nu ar trebui niciodată privite ca două entități opuse. Putem explora ce înseamnă să fii om, asigurându-ne totuși că protejăm mediul. Alegerea, deci, se reduce pur și simplu la un consum responsabil. Și aceasta este tema din spatele colecțiilor Levi’s® Toamnă / Iarnă 2021, o temă cel mai bine încapsulată de ideea „Cumpărați mai bine, purtați mai mult”.

În timp ce ultimele câteva sezoane s-au concentrat pe natură și aer liber, acest sezon vede o cufundare mai profundă în sustenabilitate pentru a proteja și conserva exteriorul. Este o sărbătoare a naturii, atât în ceea ce privește stilul, cât și în ceea ce privește modul în care sunt produse hainele. Este, de asemenea, o colecție care sărbătorește ce înseamnă să fii om – individualitatea și creativitatea noastră și modul în care acestea beneficiază și sunt responsabile față de natură. Natura umană, conceptul acestui sezon, este totul despre optimism și dragostea față de ceea ce facem. Și, ca întotdeauna cu Levi’s®, este vorba de a arăta elegant în tot ceea ce facem, fie că suntem la serviciu, la școală sau, așa cum ne-am obișnuit din ce în ce mai mult, să stăm acasă.

FEMEI

Pentru femei, sezonul acesta se referă la un mix, punerea unui stil modern în stilul clasic din anii ’70. Așa este, anii ’70 s-au întors, doar că de data aceasta este vorba de anii ’90 cu un strop de street style modern, pentru siguranță. Acest lucru este evident cu introducerea noii colecții ‘70s High Family. Inspirat de arhivele  Levi’s® Orange Tab și cu o talie super-înaltă cu fermoar, linia Levi’s® ’70s High include Flare ’70, High Slim Straight și ’70 High Micro Mini, toate variantele disponibile atât din denim non-stretch cu TENCEL ™, cât și din denim de bumbac organic stretch. Oricare dintre ele poate fi purtat casual cu adidași, îndrăzneț cu cizme sau chiar cu un blazer cambrat și un top feminin pentru un aspect sofisticat high-low.

Aprofundând estetica influențată de anii ’70, cu un look nerdy, twist-ul care apare atunci când studenții pasionați de matematică întâlnesc arta, este regăsit in Levi’s® Math Club, look-ul pe care toată lumea și-l dorește în liceu. Este un un jeans cu o talie ultra înaltă, un fermoar original, cu o forma evazată, retro, care începe deasupra genunchiului și se termină deasupra gleznei. Deși au un croi simplificat în partea de sus, sunt mai confortabili pe șolduri și coapse decât blugii subțiri și cu talia joasă din anotimpurile trecute.

Topurile feminine sunt, de asemenea, un must – have  în acest sezon, un amestec de mâneci bufante, imprimeuri florale, volane și țesături transparente care completează perfect elementele mai casual ale denimului. În special, vă prezentăm noua jachetă Prairie Trucker – hiperfeminină, cu gulerul voluminos, această nouă jachetă este întruchiparea feminității cool-girl, oferind echilibrul perfect între stilul dulce feminin și jacketele noastre emblematice. Au fost realizate cu un guler detașabil din Tencel ™ foarte moale pentru o mai mare versatilitate.

BĂRBAȚI

Pentru bărbați în acest sezon, este vorba de relaxare, atât din punct de vedere al stilului, cât și al croiului. Si cu o mare influență a anilor ’90. Cu denim, așa vine noua colecție So-High fit family. Inspirându-se din stilurile clasice Levi’s® Orange Tab, So High are o talie mai înaltă, acel stil clasic din anii 1970 care a câștigat popularitate și în anii 1990. Este o interpretare modernă a acelor ‘70, atât cu o versiune Slim, cât și cu o versiune Bootcut.

Extinderea Stay Loose este o altă parte importantă a gamei masculine, cu stiluri slouchy, topuri mai lejere și Truckers. Există Camp Shirts, cămăși țesute, răcoroase, cu modele imprimate și gulere brodate, precum și cardiganele Stay Loose, din jersey, care readuc o atmosferă puternică și timpurie a anilor ’90. Ambele se mixează perfect cu noul jeans So High sau cu noul jeans 551 ™ Z Authentic Straight Crop, o versiune cu tiv, a popularului jeans zip-fly care a debutat anul trecut, cu un croi evazat pe picior.

Truckers beneficiază, de asemenea, de un aspect relaxat datorită noului Sunset Trucker. Având o croială supradimensionată, boxy, cu guler din velur contrastant, Sunset Trucker este atât super confortabil, cât și super cool, inspirat din piesele iconice Levi’s®, dar cu un stil modern de stradă. Și, în cele din urmă, completând categoria comfy-meets-cool, wear-in / wear-out, există noul Levi’s® XX Chino EZ. Disponibil atât în pantaloni lungi, cât și în pantaloni scurți, EZ este răspunsul suprem la ghicitoarea garderobei de la domiciliu. Este un pantalon chino cu o talie elastic traditională, dar realizat din țesătură moale din bumbac ca a unui chino clasic.

DUAL GENDER

Cu atât de mult timp petrecut acasă, acum toată lumea caută să-și maximizeze confortul. Bineînțeles, este plăcut când puteți maximiza confortul, păstrându-vă în același timp suficient de eleganți pentru a arăta bine la cafea. Intrați în colecția Levi’s® Red Tab ™ Sweats. Fiecare piesă – Red Tab ™ Sweats Crew, Red Tab ™ Sweats Hoodie, Red Tab ™ Sweats Zip Hoodie și Red Tab ™ Sweatpant și Sweatshort este confecționată din pânză frantuzească super moale din bumbac și este disponibilă într-o gamă variată de culori și modele. Aceste bluze ultra-confortabile pot fi amestecate și asortate într-o gamă de combinații cu adevărat uluitoare. Au o atmosferă de epocă (gândiți-vă la încălzirea echipei de lupte) și o potrivire relaxată. Țesătura are o greutate mai mare și surprinde acea estetică clasică, dar totuși perfect modernă datorită gamei largi de combinații de culori, modele și stiluri.

CUMPĂRĂ MAI BINE, POARTĂ MAI MULT

Și în acest sezon, Levi’s® susține eforturi continue pentru a stimula practici de producție mai sustenabile: prin stimularea acțiunilor ambițioase în domeniul climei și al apei și prin investiții în materiale și tehnologii precum cânepa cotonată, bumbacul organic și scalarea producției de apă <Less®, Levi’s® lucrează pentru a reduce consumul resurselor noastre naturale și pentru a contribui la furnizarea unei industrii de confecții mai prietenoase cu planeta. De fapt, pentru a cita un exemplu, 76% din toate produsele Levi Strauss & Co. și 70% din toți pantalonii Levi’s® sunt acum fabricați folosind tehnologia noastră Water <Less® – construită pe o serie de tehnici de finisare și linii directe de reciclare a apei care au economisit mai mult de 4 miliarde de litri de apă și au dus la reciclarea a aproape 10 miliarde de litri de apă de când au fost introduse pentru prima dată. Aceste inovații au fost deschise pentru a împărtăși și a încuraja industria să adopte aceste practici de economisire a apei.

Produsele Levi’s® sunt concepute pentru a fi durabile și pentru a rezista in timp. Cumpărați-le, purtați-le și iubiți-le si în anii următori. Și, în cazul în care orice pereche de blugi Levi’s® sau Trucker au nevoie de o reparație, acestea pot fi aduse la Levi’s Tailor Shop pentru a fi cusute, reparate sau chiar transformate în ceva nou.

Fie că veți ține perechea preferată de blugi Levi’s® pentru totdeauna, fie că oferiți o a doua viață prin transmiterea lor către altcineva, Levi’s® îi ajută pe consumatori să reducă risipa și să prelungească durata de viață a denimului lor. “Diferența o vei simți atunci când ai blugi care au trecut prin toate alături de tine sau când te îndrepți spre blugi second-hand.” O pereche de Levi’s® se menține mai bine și își menține valoarea mai mult timp”, a declarat Paul Dillinger, vicepreședinte pentru inovarea produselor. „Este atât o durabilitate fizică, cât și o durabilitate emoțională pe care ne străduim să le oferim consumatorilor investind în calitate și proiectând pentru o valoare durabilă.”

Recunoaștem că producția și consumul în modă au atins niveluri nesustenabile: între 2000 și 2020, consumul global de îmbrăcăminte s-a dublat. Avem mai multe articole în dulapurile noastre, dar purtăm fiecare haină de mai puține ori. Și apoi simțim mult prea repede să le aruncăm, păstrând îmbrăcămintea aproape jumătate față de cum făceam acum 15 ani. De aceea ne adunăm împreună pentru a solicita „Cumpărați mai bine, purtați mai mult” – cu recunoașterea faptului că avem de lucru.