CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 9 – 15 august 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscop săptămânal 9 – 15 august 2021

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 august2021

Cu nu mai puțin de trei planete în tranzit prin sectorul muncii tale, săptămâna aceasta se anunță a fi solicitantă. Pentru a avea spor și a fi eficient, ar trebui să-și faci un program strict pe care să-l respecți. Este adevărat că nu-ți place să te simți îngrădit, dar doar așa vei reuși să duci lucrurile la bun sfârșit. Oricum, ai nevoie și de mai multă grijă acordată sănătății, așa că nu ți-ar strica un stil de viață mai sănătos și echilibrat. În cuplu s-ar putea să fii tentat să-ți ridici în slăvi partenerul, iar dacă ești singur, evită să începi noi relații pentru că poți fi foarte ușor dezamăgit ulterior.  

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 august2021

Săptămâna aceasta poate să-ți aducă multă confuzie în pan sentimental și poți fi foarte ușor deziluzionat de persoanele pe care le iubești. Este de preferat să nu iei decizii importante acum pentru că incertitudinea pe care o trăiești la nivel afectiv nu te lasă să vezi prea clar realitatea. Evită și să începi noi relații pentru că te poți înșela destul de ușor în privința celeilalte persoane. Nu s-au încheiat conflictele cu familia sau stresul provenit din cauza locuinței, de aceea fii cu băgare de seamă în aceste direcții. Este o perioadă bună să te dedici unor hobby-uri și activități de relaxare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 august2021

Deși s-a mai redus starea de agitație cu care te-ai confruntat până acum, încă nu te poți bucura de liniște. S-ar putea ca unele dialoguri cu familia să nu-ți fie pe plac și ar trebui să fii mai îngăduitor cu cei dragi. Totodată, nu te aventura în noi povești de iubire pentru că nu este cel mai bun context astrologic și te poți păcăli destul de ușor. În cuplu pot interveni discuții mai aprinse și cu greu vei ajunge la o cale de mijloc în perioada aceasta. Nu te grăbi să iei decizii și să dai verdicte.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 august2021

Săptămâna aceasta trebuie să fii mai atent la cum porți dialogurile cu ei din jur pentru că poți fi confuz și, la rândul tău, poți creea confuzie. Nu vezi foarte clar o situație cu care te confrunți, de aceea nu ar trebui să iei decizii. Cuvintele tale pot fi mai usturătoare acum și îi poți răni pe cei din jur. Evită în primele zile să iei decizii financiare majore sau să faci cheltuieli prea mari. Este o perioadă bună să înveți lucruri noi, să citești și să faci mai multă mișcare. O ieșire seara la plimbare te poate reechilibra.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 august2021

Ușor, ușor începi să te mai liniștești, însă ține cont că aspectele tensionate și explozive care ți-au amprentat zodia în ultima perioadă încă nu s-au dizolvat. Ai grijă la tensiunile cu ceilalți în prima parte a săptămânii, dar și la modul în care-ți gestionezi finanțele. Poți fi păcălit destul de ușor sau pur și simplu nu vezi realitata financiară cu care te confrunți. Poți pierde bani, deci evită investițiile riscante și cheltuielile majore. Ai putea să-ți faci calcule și noi socoteli și să-ți trasezi noi strategii de creștere a veniturilor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 august2021

Mercur, guvernatorul tău, se va muta în zodia ta săptămâna aceasta și acest tranzit nu poate decât să te bucure pentru că vei reuși să-ți pui ordine în idei și să iei deciziile cele mai bune. Totuși, nu te aștepta ca totul să se petreacă de pe o zi pe alta, ci ai răbdare. În plan sentimental, ai grijă la tendința de a-ți face iluzii cu privire la un posibil partener. Nu este o perioadă favorabilă să începi noi relații. În cuplu, în schimb, poți deveni mai romantic și mai deschis către consolidarea relației, dar totuși, nu-ți urca partenerul pe un piedestal.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 august2021

Este o săptămână în care ai tendința de a te închide în tine pentru a face o introspecție și o analiză serioasă asupra evenimentelor din ultima perioadă. Evită să te întorci la un fost partener și ferește-te de persoanele toxice, mai ales ferește-te să începi o nouă poveste de dragoste în această perioadă. Dacă te atrag persoane din anturaj, evită să dai curs acestor idile pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Pe de altă parte, ai grijă la tendința de a-ți activa și amplifica un viciu, o dependență, iar dacă te confrunți cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi, mergi la medic pentru noi remedii.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 august2021

Deși nu a trecut stresul profesional, cel puțin de săptămâna aceasta începe să se mai diminueze. Dacă trebuia să faci lucruri pentru a demonstra ceva altora, iată că de acum îți schimbi această abordare și te preocupi mai mult de dorințele personale. În viața sentimentală trebuie să fii cu mai multă băgare de seamă. Dacă în cuplu poți vedea destul de neclar o situație, în cazul în care ești singur și în căutarea unei relații, s-ar putea să te iluzionezi mult prea tare. Prin urmare, evită să iei decizii importante sau să începi noi povești deocamdată.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 august2021

În sectorul tău profesional se adună planete și asta înseamnă că va crește și interesul tău pentru a te afirma sau pentru a te apropia de niște obiective pe care ți le-ai setat. Deocamdată, nu lua decizii importante legate de carieră, ci analizează, discută, propune soluții și ieși în față. Mai multă atenție și la negocieri în acaestă perioadă. În cuplu poți discuta despre viitorul relației și unii nativi chiar se pot gândi la oficializarea legăturii în care se află.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 august2021

Tu vei intra într-o etapă de evoluție personală sau progres profesional. Dorința de a înțelege niște principii de viață ale cuiva sau dorina de a-ți clarifica niște credințe și convingeri te pot împinge spre spiritualitate. Totodată, poți studia ceva nou sau poți explora noi domenii, inclusiv fiind vorba aici de o călătorie peste hotare. În plan sentimental este de preferat să eviți noile idile pentru că poți idealiza prea ușor un partener, iar dacă ești parte a unui cuplu, vei avea senzația că nu ești apreciat de partener așa cum meriți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 august2021

Săptămâna aceasta trebuie să ai mare grijă la cum îți conservi rezervele de energie pentru că te poți suprasolicita foarte ușor. În primul rând, în depărtează-te de oamenii toxici și de situațiile care-ți consumă bateriile degeaba. Totodată, nu ceda în fața unui viciu și schimbă-ți obiceiurile proaste pe care le ai. În cuplu, după o perioadă destul de tesionată, lucrurile par să se mai așeze și te poți împăca cu partenerul, lămurind toate neînțelegerile de până acum. Ce singuri sunt sfătuiți să evite acum să intre în noi relații pentru că pot vedea totul prin ochelari roz.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 august2021

Săptămâna aceasta, Mercur se va alătura planetelor care-ți tranzitează sectorul relațiilor, astfel încât vei avea șansa să discuți mai mult cu persoana iubită, să lămurești situații și să luptați amândoi pentru reconstruirea și consolidarea vieții de cuplu. Dacă ești singur, ar trebui să eviți să începi o nouă poveste de iubire, ci mai degrabă ar trebui să te preocupi de tatonarea terenului. Ar fi de preferat să cunoști mai mult omul din fața ta înainte de a-i da credit. Profesional fii cu băgare de seamă dacă ai de făcut negocieri și de semnat contracte.

Facebook/Instagram: madalina.manole.astrolog