CityVisionMagazine

Cele mai hot manichiuri de vară

Nu există reguli când vine vorba despre alegerea culorii perfecte pentru unghii. Dar fii cu băgare de seamă, sezonul acesta vorbește despre culori îndrăznețe, care să iți fure privirea cu strălucirea lor, cât și despre nuanțe neutre, inspirate din elementele naturii.

Iată mai jos un top cu cele mai hot nuanțe pentru această vară, dar și câteva propuneri de manichiuri realizate de către nail artiștii El Studio Style:

1 – Galben

A sosit momentul să fii mai îndrăzneață în ce privește alegerea culorilor, fară să ieși prea mult din zona de comfort. Galbenul de exemplu flatează într-un mod surprinzător orice nuanță de piele, este o culoare veselă și pozitivă pe care o poți purta ca atare sau în combinație cu o altă nuanță. Pentru un plus de efect adaugă un mic artificiu precum o pictură cu un element de sezon.

2 – Albastru

O nuanță caldă de albastru poate fi purtată pe tot parcursul anului, nu doar vara. Este extrem de șic, o nuanță profundă și delicată pentru orice vârstă. Acest gen de manichiură atinge cu succes punctul dintre strălucitor și sofisticat.

3 – Roz

Completează-ți lookul estival cu o nuanță blândă de roz care poate ține piept căldurii de afară. Dacă nu iți place să ieși în evidență, această culoare nu e deloc dramatică și nici nu atrage privirea, mai ales dacă o poți pe unghii scurte. Ea poate oferi manichiurii tale acea senzație de frumos, curat și îngrijit. Însă daca ești pregătită pentru mai mult, poți mixa mai multe nuanțe de roz cu una neutră, precum albul mat.

4 – Pastel

Și pentru că nu toate manichiurile de vară trebuie să fie luminoase și strălucitoare, află că nuanțele pastel fac senzație pentru că oferă un contrast plăcut pielii. Ele se asortează cu orice outfit pe care ai să îl porți în vacanță, prin urmare nu le ocoli.

5 – Aplicații pe unghii

Aplicațiile pe unghii sunt ca o petrecere pe orice manichiura de vară. Chit că se află pe culori puternice, sau neutre, ele vor fi admirate fară îndoială de toți cei din jur.

Mai multe propuneri de manichiuri găsești pe pagina oficială https://ro-ro.facebook.com/elstudiostyle/