CityVisionMagazine

Noi artisti si reguli de acces Summer Well: The Limited Edition

August este luna noastra, a iubitorilor de Summer Well! Ne pregatim de 4 zile de concerte, proiecte de arta, experiente gourmet si multa voie buna. Noi suntem pregatiti! Mai este putin pana la weekend-ul prelungit The Limited Edition si avem noutati de impartasit cu voi:

Pentru ca experientele din acest an vor fi Unlimited, ne face placere sa va anuntam nume noi in line-up-ul deja existent: Rejjie Snow, Princess Nokia, Gus Gus HVOB live (clubset), Hercules and Love Affair (DJ Set) , Moonlight Breakfast, Valeria Stoica, Zimbru, A-C Leonte, Bruja, Andreea Veder (DJ set), Disco Sigaretta, IAN si Show’Nuff.

Experientele artistice sunt completate de revenirea Museum of the Moon (care se alatura festivalului cu o zona noua, care pana acum nu a mai fost deschisa publicului) si de doua noi instalatii Tina Fung. 

Telefoanele mobile sunt mereu binevenite la festival, mai ales ca viralizarea momentelor memorabile din aceasta editie Unlimited va fi asigurata de partenerul Tik Tok Romania.

Detalii de acces si securitate

Pentru un acces mai facil la festival poti preschimba abonamentele direct cu bratara de acces in orice Orange Shop, de marti pana vineri (10.08.2021 – 13.08.2021), intre orele 12:00 – 19:30.

In acest moment, accesul la festival se face cu obligativitatea purtarii mastii de protectie.

Accesul in festival se face exclusiv pe baza de:

Aceste documente trebuie prezentate in fiecare zi la intrarea in spatiul festivalului, insotite de un act de identitate si pot fi prezentate in format digital.

Pretul unui abonament este de 275 lei + taxe si poate fi achizitionat de pe www.summerwell.ro. Exista si varianta biletelor de o zi, la pretul de 75 lei + taxe. Toate biletele deja achizitionate raman valabile pentru editia de anul acesta.